Vakantiehuis in Alghero

Alghero staat ook bekend als Barceloneta, omdat het het gebruik van de Catalaanse taal heeft behouden en het een van de belangrijkste steden van Sardinië is. Het is bijvoorbeeld de hoofdstad van de Riviera del Corallo. Die heet zo, omdat in zijn wateren het kostbaarste koraal aanwezig is, dat al eeuwenlang belangrijk is in het economische en culturele gebied van het gebied. Een vakantiehuis in Alghero huren is de beste start voor een geweldige vakantie op Sardinië.

Alghero

Populaire vakantiehuizen - Alghero

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Alghero

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Alghero

Loading...

Bezienswaardigheden in de buurt

De geschiedenis van Alghero begint in de Neolithische periode. Tot op de dag van vandaag is het een perfecte bestemming voor liefhebbers van geschiedenis en de oudheid. Bezoek vanaf je vakantiehuis in Alghero de bekendste archeologische plekken, waaronder de necropolis van Anghelu Ruju, de heuvel van Santu Pedru, de Romeinse villa Santa Imbenia en nog veel meer.

Alghero heeft ook tal van historische gebouwen en kerken, waaronder de kerk van San Michele, symbool van de stad dankzij de koepel. Bovendien dateert het eerste versterkingssysteem uit de 13e eeuw, herbouwd in de 16e eeuw en heeft nu 7 torens en 3 forten langs de muren.

Vakantiehuis in Alghero huren

Vanuit een vakantiewoning in Sardinië beleef je een optimale vakantie in Alghero! Met zo'n vakantiehuis in Alghero combineer je een ontspannen vakantie met een vleugje cultuur en geschiedenis. Na een drukke dag rust je met alle gemakken uit in je vakantiewoning. Als het lekker weer is kun je ervoor kiezen om een duik te nemen in je eigen zwembad of op terras te genieten van een drankje. Het mooie van dit alles is dat je je vakantiehuis met niemand anders hoeft te delen. Je hebt dus geen overlast van andere gasten, waardoor je geniet van een heleboel ruimte en privacy.