vakantiehuis in Belluno

Vakantiehuis in Belluno

vakantiehuis in Belluno

In een unieke natuurlijke omgeving, waarvan de charme grotendeels te danken is aan de aanwezigheid van de Dolomieten, een UNESCO-erfgoed sinds 2009, is de stad Belluno, een belangrijke toeristische bestemming die beroemd is in heel Italië, maar ook in het buitenland, vanwege zijn bijzondere unie tussen cultuur, natuur en traditie. Het is de beste stad in Italië voor kwaliteit van leven volgens de ranglijst van 2017, waarin niet alleen rekening wordt gehouden met factoren als gerechtigheid en veiligheid, maar ook met milieu, diensten, cultuur en vrije tijd. Met een vakantiehuis in Belluno zullen reizigers van alle leeftijden een ideale bestemming vinden die aan hun wensen zal voldoen.

Populaire vakantiehuizen - Belluno

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Belluno

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Belluno

Loading...

Wat te bezoeken om de cultuur te ontdekken?

Een echte parel van de stad is het Stedelijk Museum, ook wel bekend als Palazzo Fulcis met belangrijke lokale kunstwerken in het kader van een prachtige Venetiaanse villa, waarvan de recente restauratie is op grote schaal gevierd door de bewoners van de stad, samen met de geboorte van de Interactive Museum migratie (MIM), plaats om het collectieve geheugen van een land, omringd door bergen, die geïnteresseerd zijn in het beschermen van tradities ook altijd open voor de wereld te houden, maar verblijf in een vakantiehuis in Belluno, ontdek je deze musea, en nog veel meer van de stad.In Belluno zijn er evenementen die aan de meest uiteenlopende verwachtingen kunnen voldoen: kunsttentoonstellingen, excursies in de fascinerende natuur die de stad omringt. Proef ook de beroemde pastin en polenta met de schiz.

Belluno en de geweldige natuur!

Het echte sterke punt van de stad Belluno zijn ongetwijfeld de bergen, de ongelooflijke Dolomieten, perfect zichtbaar tijdens de wandelingen door de straten van de stad, waaronder de Tre Cime di Lavaredo, de Civetta, het Moiazza, de Marmolada, de Tofane, de Sorapis en de Croda Rossa d'Ampezzo, allemaal opgenomen in het Natural Heritage of Humanity. Vermeldenswaardig is de Alta Via delle Dolomiti n.1, die via een adembenemende 125 km lange route het stadje Belluno verbindt met het betoverende meer van Braies, in de provincie Bolzano. 

In deze unieke natuurlijke omgeving kijken het beroemde skigebied van Cortina d'Ampezzo en het Misurina-meer, het grootste van het gebied van Cadore, over. Onze vakantiehuizen in Belluno zijn het ideale startpunt om deze bestemmingen te bereiken, plezier te hebben op ski's of lange wandelingen te maken in de bergen van de Dolomieten.

Steden rond Belluno die de moeite waard zijn!

Bovendien is het overdag mogelijk om andere prachtige Venetiaanse hoofdsteden, zoals Verona en Treviso, te verkennen. Wat je verwachtingen ook zijn, Belluno staat klaar om je tevreden te stellen en je te verwelkomen in de beste faciliteiten. Onze vakantiehuizen in Belluno zullen echte inspiratiebronnen worden voor je vakantie in Italië. Zo zijn de vakantiehuisjes in Veneto van alle gemakken voorzien, zodat je helemaal van de omgeving kunt genieten.