Vakantiehuis in Torreglia

Verken de geschiedenis en cultuur, geniet van het landschap tijdens je vakantie in Italië in het prachtige Torreglia. Het huren van een vakantiehuis in Torreglia voor je volgende vakantie is een geweldige manier om samen te zijn met familie en vrienden. Het oudste deel van het dorp is de huidige "Torreglia-alta" (de top van Torreglia) die zich rond de kerk van San Sabino heeft ontwikkeld, daarna ontwikkelde het vlakke gedeelte van de stad zich pas.

Torreglia

Wat te doen?

Vanuit je vakantiehuis of appartement in Torreglia kun je gemakkelijk de omgeving verkennen. De stad Torreglia wordt gemarkeerd door een overwegend heuvelachtig gebied. Je kunt gaan wandelen of fietsen door de natuur.  Pak een picknickmand en maak een ontspannende wandeling in de natuur met je familie of vrienden. 

In de vele verschillende restaurants en cafés kun je de meest gevarieerde Italiaanse gerechten proeven en de regionale wijnen proeven. Bovendien zul je altijd vergezeld worden door het geluid van Italiaanse straatmuziek.

Vakantiehuis in Torreglia huren

Als je besloten hebt om in Torreglia te verblijven , aarzel dan niet om je vakantiehuis in Torreglia te huren. Je kunt ook genieten van maaltijden op het privéterras van je vakantiehuis in Torreglia . 's Avonds barbecueën of genieten van een glas wijn in de frisse lucht. Geniet van de goede mix van luxe en comfort en de voordelen van een vakantiewoning in Veneto ten opzichte van een hotel. Bij je vakantiewoning heb je geen last van storende hotelgasten. In tegenstelling tot een typisch hotelverblijf, zijn vakantieverblijven van Torreglia voorzien van alle comfort van thuis, waaronder een keuken en vele andere voorzieningen.