Vakantiehuis in Caorle

Caorle

Vakantiehuis in Caorle

Het hart van de Italiaanse regio Veneto is ongetwijfeld de uiterst veelzijdige provincie van Venetië, met een enorme lagune waar Caorle, Bibione en Cavallino de mooiste badplaatsen in Veneto zijn. De mooiste badplaats is zeker Caorle met indrukwekkende historische stoffen en typisch Venetiaanse vakantiehuizen, die u uitnodigen voor een welverdiende vakantie in een eigenaardig waterlandschap. Caorle, een oud gebied daterend uit de eerste eeuw voor Christus, is in de vorige eeuw een toeristische bestemming geworden. De stad wordt dus steeds populairder als vakantiebestemming. Daarom heeft NOVASOL veel vakantiehuizen in Veneto in deze vakantiebestemming.

Populaire vakantiehuizen - Caorle

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Caorle

Loading...

Activiteiten en bezienswaardigheden

Caorle is gemakkelijk bereikbaar met elk vervoermiddel, is goed verbonden met de stad Venetië en biedt naast de stranden ook veel dingen om te zien! Als je in een van onze appartementen in Caorle verblijft, kun je genieten van alles wat deze strandbestemming te bieden heeft aan haar bezoekers.

Met monumenten zoals de kathedraal van Santo Stefano, het Nationaal Museum van Zeearcheologie, het historische centrum en de lagune, geeft deze prachtige bestemming je de volledige tijd om zijn geheimen te ontdekken.

Vanaf het nabijgelegen treinstation kun je gemakkelijk de fascinerende stad Venetië bereiken met zijn historische bezienswaardigheden en cultureel erfgoed.

Vakantiehuis in Caorle huren

Vakantiehuis en appartement in Caorle aan de Adriatische kust: als je op vakantie wilt zijn, is de ideale oplossing om een vakantiehuis in Caorle te huren. Een vakantie in een privé appartement geeft je de mogelijkheid om te genieten van een ontspannende vakantie, zonder tijdbeperkingen opgelegd door hotels en hostels.