Vakantiehuis in Garda

Garda is een pittoresk dorpje aan de oever van het Gardameer in de Italiaanse provincie Veneto. De promenade langs het meer en een kleine haven met het Venetiaanse Palazzo dei Capitani karakteriseren Garda. Typerend voor de regio is de weelderige mediterrane vegetatie. Stijlvolle paleizen in Venetiaanse stijl en een oud stadje met kronkelende straatjes geven Garda een romantische sfeer. Het is een van de toeristische plekjes aan het oosten van het meer. Door het heerlijke zonnige klimaat heb je een fijn zomerse vakantiegevoel met een vakantiehuis in Garda

Vakantiehuis in Vianden

Populaire vakantiehuizen - Garda

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Garda

Loading...

Stadsfeest in Garda

In de stad Garda, die in de 12de eeuw het meer haar naam gaf, wordt elk jaar begin juni een stadsfeest gehouden, om het begin van het toeristenseizoen te vieren. Een groot gedeelte van de plaatselijke bevolking is afhankelijk van het toerisme. Tijdens het feest wordt Sardelle geserveerd, versgevangen zoetwaterharing en wordt er getoast op het aanstaande zomerzeizoen.

Bezienswaardigheden in Garda

Vanaf je vakantiehuis in Veneto bezoek je al snel de hoogtepunten van Garda, zoals de Santa Maria Maggiore kerk en Villa albertini. De beroemde promenade bestaat uit een heleboel terrasjes en bomen, waardoor je je aan de Middellandse Zee waant. Deze wandelboulevard is een ware publiekstrekker en in de zomer kan het hier best druk zijn. Buiten Garda domineren wijngaarden en olijfboomgaarden het landschap van het heuvelachtige achterland. Vakantiegasten brengen zonnige dagen door op het strand en lange wandelingen in het achterland.

Vakantiehuis in Garda huren

Een grote selectie van aantrekkelijke appartementen en vakantiehuizen in Garda kunnen bij NOVASOL gehuurd worden. Een zwembad en whirlpool bieden net dat beetje extra bij je het appartement net buiten Garda. Het huis is modern of juist authentiek ingericht en heeft alles wat je nodig hebt voor een ontspannend verblijf in Garda. Hier kun je ontspannende uren doorbrengen, weg van de toeristische drukte. Over het algemeen wordt de vakantie aan het Gardameer steeds populairder. En wie kan nee zeggen tegen het unieke uitzicht over het meer?