Vakantiehuis in Bardolino

Bardolino ligt aan de voet van glooiende Italiaanse heuvels bedekt met boomgaarden, olijfboomgaarden en natuurlijk de wijngaarden waarvoor het dorp zo beroemd is. Je vakantie in Bardolino biedt uitstekende accommodatie, en het aantrekkelijke en levendige verkeersvrije centrum is de thuisbasis voor talloze bars, restaurants en winkels. Bardolino heeft een zeer mooie haven en een schilderachtige wandeling van twee kilometer langs de promenade langs het meer brengt je naar het naburige Garda en het Gardameer.

Vakantiehuis in Vianden

Populaire vakantiehuizen - Bardolino

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Bardolino

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Bardolino

Loading...

Wat te doen?

Het belangrijkste plein van Bardolino staat vol met uitnodigende terrascafés waar je kunt ontspannen en genieten van een glas uitstekende lokaal geproduceerde wijn. Avondkoor- en muziekconcerten worden ook vaak op het plein gehouden. Bezoek ook zeker een wijnmuseum of olijfoliemuseum. de kerken van San Severo, San Zeno en Pieve di Santa Maria moet je ook zeker gezien hebben tijdens je wandeling door het dorp. Zijn de kinderen mee op vakantie, dan spendeer je gemakkelijk een hele dag in Parco Natura Viva Zoo, Themaparken in het nabijgelegen Peschiera of Thermisch park Villa dei Cedri in het nabijgelegen dorp Cola.

Vakantiehuis in Bardolino huren

Een vakantiehuis in Bardolino combineert een modern, elegant decor met de rustieke sfeer van traditionele Italiaanse architectuur en biedt gasten een onvergetelijke onderbreking van de dagelijkse stress. De accommodatie in Veneto ligt dicht bij het prachtige Gardameer. Het terras en comfortabele, verfijnde zitplaatsen, nodigt gasten uit om te ontspannen met een glas wijn in hun eigen tuin. Het zwembad en de barbecue bieden de gasten op dezelfde manier een plek om te genieten van het prachtige groen in de omgeving.