Vakantiehuis in Cavallino-Treporti

Cavallino-Treporti bestaat uit het schiereiland, de Litorale del Cavallino, die de Venetiaanse lagune van de Adriatische Zee scheidt. Vanaf hier bezoek je gemakkelijk vanaf je vakantiehuis in Cavallino-Treporti grotere en meer bekende steden zoals Venetië, Padua en Verona.

Vakantiehuis in Cavallino-Treporti

Populaire vakantiehuizen - Cavallino-Treporti

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Cavallino-Treporti

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Cavallino-Treporti

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Cavallino-Treporti

Loading...

Romeinse geschiedenis

Deze plaats dankt zijn naam aan de paardenboerderijen die hier in de oudheid waren gevestigd en dateert uit de Romeinse tijd. Na een periode van verval werd het gebied teruggewonnen en getransformeerd in de toeristische bestemming die het nu is. Met een vakantiehuis in Cavallino Treporti kun je de geschiedenis ervan ontdekken, en nog veel meer.

De Palio Remiero

In Cavallino Treporti is er een belangrijke gebeurtenis op de tweede zondag van juni: de Palio Remiero. Met zijn 12 districten wordt de uitdaging van roeien, een traditie van het grondgebied, elk jaar gehouden. Daarnaast bevat de Palio uitdagingen voor boogschieten, voetbal, kommen en andere waarmee de winnende Contrada zal worden gevestigd. Elk jaar trekt het evenement talrijke toeschouwers, toeristen en nieuwsgierige inwoners.

Zomertoerisme

De economie van Cavallino Treporti is duidelijk gebaseerd op zomertoerisme. Het aantal jaarlijkse bezoekers plaatst deze locatie bij de tweede haven van de toeristische bestemmingen van ons land. Met ongeveer 30 dorpen, campings en vele andere diensten voor bezoekers trekt Cavallino Treporti veel mensen, waaronder Noord-Europa, voornamelijk uit Duitsland, Oostenrijk en Denemarken.

Vakantiehuis in Cavallino-Treporti huren

Er is geen buitensporig lange lijst van hotels, omdat de aanwezigheid van afzonderlijke bouwwerken zoals de vakantiehuizen in Cavallino Treporti populairder is geworden. Met een vakantiehuis in Cavallino-Treporti beleef je een ontspannen vakantie in Veneto. Cavallino-Treporti is een goed vertrekpunt om de omgeving te verkennen vanuit een Italiaans vakantiehuisje in Veneto!