search

Vakantiehuizen in Brandenburg 

Brandenburg is een zeer populaire bestemming om een ​​perfecte vakantie in Duitsland door te brengen. Het aantrekkelijke Brandenburg nodigt je uit om met zijn prachtige beuken en dennenbossen, de vele meren, moerassen, weiden, wetlands en de uitgestrekte rivierdalen van de Oder, Elbe, Havel, de Spree en Dahme. Niet alleen voor een ontspannende vakantie, maar ook voor korte pauzes of spannende stedentrips wordt de regio sterk aanbevolen. Het avontuur begin met een vakantiehuis in Brandenburg!

Bezoek het kasteel vanaf je vakantiehuis in Brandenburg

 

Wat te doen in Brandenburg 

Reis naar Berlijn

Naast unieke natuurbelevenissen vind je in Brandenburg vele mooie steden en plaatsen die een interessante en onvergetelijke vakantie beloven. Wat dacht je bijvoorbeeld van een reis naar Berlijn, waar je de internationale flair van de grote stad kunt ervaren met vele geweldige attracties en bezienswaardigheden. In deze opwindende stad heeft NOVASOL vele charmante en goed gelegen appartementen die je kunt aanbieden. Ongeacht of je met uw familie, vrienden of als koppel naar de hoofdstad reist, je vindt altijd de juiste accommodatie voor elke behoefte.


Bezoek Rheinsberg

In de prachtige Rheinsberg, die in het noorden van Brandenburg ligt, ligt het zeer aantrekkelijk in het natuurpark Stechlin-Ruppiner Land. Een comfortabel vakantiehuis in Brandenburg is een ideale vertrekpunten voor vele excursies en activiteiten. De ongerepte natuur met kristalheldere meren, prachtige bossen en goed ontwikkelde fiets- en wandelpaden beloven u pure ontspanning en de vele culturele aanbiedingen en evenementen, zelfs op dagen met minder mooi weer voor interessante vakantie-ervaringen.


Wendisch Rietz

In het idyllische dorpje Wendisch Rietz aan de Scharmützelsee, het grootste meer in Brandenburg, liggen vele gezellige huisjes liggen direct aan het water. Hier kun je tijdens een ontdekkingsreis door de stad een fantastische fiets- en wandeltochten maken langs de oevers van rivieren en meren op het meer. Op veel plaatsen kunnen waterfietsen, roeiboten en zeilboten worden gehuurd of kun je tijdens een tocht met een van de passagiersschepen van het landschap genieten. Sportvissers vinden uitstekende omstandigheden om te vissen in het schone water van het meer. Een nabijgelegen geweldige bestemming is het Spreewald, een uniek water- en cultuurlandschap, dat elk jaar talloze bezoekers trekt naar Brandenburg. Het rivierlandschap van de Spreewald beslaat ongeveer 970 km en wordt beschermd door UNESCO.