search
N
| Redacteur

Vakantiehuis in Liepe

Liepe is een idyllisch resort met slechts ongeveer 600 inwoners. Het bevindt zich in het noordoosten van Duitsland, in de deelstaat Brandenburg. Liepe is vooral interessant voor het toerisme vanwege de aantrekkelijke ligging in het midden van het biosfeerreservaat "Schorfheide-Chorin", een prachtig natuurlijk landschap dat wordt gekenmerkt door bossen en water. Geniet met een vakantiehuis in Liepe van rustige wandelingen, de bezienswaardigheden en omliggende steden.

Vakantiehuis in Liepe

 

Een wandelparadijs

Het gebied rond Liepe is een waar wandelparadijs. Op pittoreske paden, wandel je door een idyllisch landschap waar stille meren en beboste heuvels zorgen voor een constant veranderend en boeiend landschapspanorama. Ren bijvoorbeeld vanuit je vakantiehuis in Liepe naar het meer van Parsteiner, de Grimnitzsee of de Werbellinsee. Ook rond het klooster Chorin kun je prachtige wandelingen maken. 

 

Ontspan in een vakantiehuis in Liepe

Als je van idyllische wandelingen houdt en echt één wilt worden met de natuur, dan is dit de plek voor jou. Met een vakantiehuis in Liepe heb jij alle vrijheid om jouw vrije tijd in te richten zoals jij wilt. Zo'n vakantiewoning in Brandenburg in deze stad maakt jouw vakantie in Duitsland helemaal af.