search

Vakantiehuizen in Emsland

Historische steden, landgoeden en mooie natuur. Emsland aan de Noordzee in Duitsland is een regio met vele bezienswaardigheden. Met grote bosgebieden, een weelderige vegetatie en vele, mooie bezienswaardigheden is Emsland aan de Noordzeekust in Nedersaksen een gebied waar veel te beleven valt voor de hedendaagse vakantieganger.

Op meerdere plekken in Emsland treft u veengebied en weilanden met een rijke flora en fauna. Er zijn echter ook historische bezienswaardigheden in de omgeving te vinden en u kunt hier mooie vakantiehuizen huren via NOVASOL. Wij verhuren vakantiewoningen in Emsland en omgeving in alle soorten en maten, ook met uitzicht op kastelen en historische gebouwen. Neem dus contact met ons op als u dit jaar uw vakantie in Duitsland door wilt brengen.

Op vakantie in Emsland

Even helemaal weg, maar niet al te ver hoeven rijden? Dan is een vakantiehuis in Nedersaksen dé bestemming voor u. Deze regio is vernoemd naar de rivier de Ems en grenst aan Drenthe. Het staat bekend om het veengebied en dit ziet u terug in het Internationale Natuurpark Bourtanger Moor-Bargerveen. Het is een fijn gebied om te fietsen, omdat het hier zo vlak is. U kunt hier op verschillende plekken fietsen huren. Uiteraard kunt u ook uw eigen fietsen meenemen naar het vakantiehuis in Emsland. Ook watersporters kunnen hier hun hart ophalen. De rivieren lenen zich uitstekend voor lange kanotochten en in de meren kan gezwommen en gewaterskied worden.

Een van de mooie kastelen in de omgeving heet Altenkamp, het kasteel staat in de stad Aschendorf, de voormalige residentie van de adellijke beheerder van Emsland. Het kasteel is volledig gerestaureerd en zeker een bezoek waard. Er staan ook meerdere musea, kerken en eeuwenoude molens in de omgeving.

Ook de landgoeden Haus Landegge en Gut Düneburg getuigen van het historische belang van de omgeving, kom dus naar dit gebied en duik in de geschiedenis. U kunt uiteraard ook urenlange wandelingen maken in de prachtige natuur via de uitgestippelde wandelroutes.

Huur een vakantiehuis in Emsland

In Emsland liggen mooie historische dorpen en steden. Winkelen, musea bekijken en voorstellingen bijwonen behoren hier tot de mogelijkheden. Uw vakantiehuis in Duitsland is de perfecte uitvalsbasis om deze steden en dorpen te bezoeken.

NOVASOL biedt voor ieder wat wils. Luxe vakantiehuizen met sauna of whirlpool, vakantiehuizen waar uw huisdier welkom is en groepsaccommodaties met leuke activiteitenmogelijkheden. Geef uw wensen aan op de website en de perfecte accommodaties voor u komen naar voren. Laat de vakantie voorpret alvast beginnen en boek nu.