search

Vakantiehuis in Lügde

Breng een ontspannende vakantie door in een  vakantiehuis in Lügde. Historische architectuur en een aromatisch klimaat creëren de mix die deze plek zo uniek maakt. Ontdek unieke plekken in Lügde die je vakantie in Noordrijn-Westfalen zo bijzonder maken.

Lügde

 

Activiteiten in de omgeving van je vakantiewoning in Lügde

De stad Lügde ligt direct in het natuurpark Teutoburgerwoud. Je kunt het prachtige landschap rondom en in Lügde dus al voorstellen; hier vind je groene beplante bergen en glinsterende meren vinden. Uiteraard worden er regelmatig gevarieerde wandel- en fietspaden betreden. 

Looproute Lügde

Een zeer populair wandelpad onder de toeristen is de looproute Lügde. Culturele hoogtepunten wachten op je onderweg, zoals de romaanse Kilianskirche en het Bodden-monument van de Herlingsburg, gecombineerd met betoverende uitzichten op het Lippe-bergland en natuurlijke paden door bossen en weilanden.

Waterpret met de Schiedersee

Vooral leuk en nog steeds heel dicht bij je appartement in Lügde is de Schiedersee. Het meer is 1,3 kilometer lang en 350 meter breed en is een echte toeristische trekpleister voor alle waterliefhebbers. Hier vind je spannende attracties zoals een buitenzwembad, een boottocht en bootverhuur.