search

Vakantiehuizen in Rijnland-Palts

Het Rijnland toont zijn schoonheid op een 19.000 vierkante kilometer groot gebied en is daarmee bijna net zo groot als Slovenië. Over gebied gesproken: het Rijnland is de meest bosrijke staat van Duitsland - meer dan 42 procent van het gebied is bebost. Het Rijnland en zijn deel van de Eifel zijn perfect voor vakantiegangers die graag de natuur verkennen, met hun honden door het bos lopen of comfortabel onder een boom liggen. Ga je gang, er zijn genoeg bomen in de staat. Om preciezer te zijn: er zijn ongeveer 500 miljoen loof- en naaldbomen in het Rijnland. Actieve vakanties hebben het juiste startpunt nodig. Perfect hiervoor zijn vakantiehuizen in de Eifel. Vanuit je eigen basis kun je de Eifel en het hele Rijnland verkennen - ook met de hond. Want bij NOVASOL vindt u veel huisdiervriendelijke vakantiehuizen in Rijnland-Palts.

 

Rijn, wijn, Eifel en uw vakantiehuis

Rijnland-Palts is de thuisbasis van hemelse goede wijnen. Neem deel aan een proeverij! Of ervaar de wijncultuur van de staat in middeleeuwse wijndorpen. Bezoek een van de talloze wijnwinkels of een van de wijnmusea. Volg een rondleiding en maak kennis met de geheimen van de Rijnlandse wijnpers. Het Rijnland is een wijnland! 'S Avonds drink je een glas of twee. Sommige NOVASOL-vakantiehuizen en -appartementen in Rijnland-Palts in de Eifel zijn geschikt voor maximaal 10 personen. En met vrienden of familie is een glas wijn een optimale oplossing om te ontspannen of te kletsen.

 

Bezoek Trier vanuit je vakantiehuis in Rijnland-Palts

U kunt ook antieke Italiaanse flair vinden in het Rijnland. Dit is erg handig wanneer u op vakantie bent in een vakantiehuis in de Rijnland-Palts. Omdat Trier niet ver weg is, noemden het tweede Rome en de Romeinen hun grootste metropool ten noorden van de Alpen. Nog steeds bewaard vandaag zijn de Porta Nigra, de keizerlijke baden en de Constantijnse basiliek. Trier is de plaats van verlangen naar iedereen die enthousiast is over de geschiedenis en de gebouwen uit de oudheid. Maar ook als een bestemming voor gezinnen, is de stad geschikt. NOVASOL biedt ook een verscheidenheid aan goedkope appartementen in de Eifel. Vanaf daar is het slechts een korte afstand tot Trier!

 

 

Cultuur in Rijnland-Palts

Het Rijnland heeft een overvloed aan culturele schatten. De gebouwen van de Romeinen en Kelten getuigen hiervan. Je zou ze absoluut moeten zien! Dat is gemakkelijk met een vakantiehuis met uitzicht op de Eifel. Tussen kastelen en paleizen leer je de geheime trucjes van de meesterbouwers kennen. Nationale musea en monumenten geven je de bewogen geschiedenis van de staat. Kortom: het Rijnland is het perfecte reisidee voor iedereen die pure cultuur en de Eifel wil ervaren. Voor een vakantie in Rijnland-Palts is de beste plek om te verblijven een vakantiehuis in de Eifel.

 

Jouw vakantiehuis in Rijnland-Palts met uitzicht op de Eifel

De Eifel wenkt met zijn diversiteit. Het nationale park is een natuurreservaat van 110 vierkante kilometer met zeldzame dieren, planten en een wandelroute die je dichter bij de natuur brengt. Volg de geschiedenis van de Eifel vanuit uw vakantiehuis in de Eifel. De Duitse vulkanische weg is daarvoor ideaal! Op 280 kilometer kun je meer te weten komen over de regio en zijn vulkanen. Ben je dol op wellness? Boek dan een van onze vakantiehuizen in Rijnland-Palts met bubbelbad. Leun achterover en geniet van daar een prachtig uitzicht op de Eifel vanuit je vakantiehuis in Duitsland.