search

Een vakantiehuis in Loire Atlantique huren

Loire Atlantique is een district in Frankrijk waar de stad Nantes ligt. NOVASOL heeft vele vakantiehuizen in Loire Atlantique, met zijn mooie natuur en kusten. Loire Atlantique is een deel van het zuidelijke Bretagne, dat vele mooie kusten te bieden heeft alsook volop gelegenheid om te zwemmen in de Atlantische Oceaan. Meer landinwaarts vind je leuke steden. Ben je op zoek naar een stad met wereldklasse, dan is de oude havenstad Nantes - Frankrijks op vijf na grootste stad - een bezoek waard.

NOVASOL heeft vakantiehuizen in de hele regio Loire Atlantique. Wij hebben voor elke smaak wat wils, in elke prijsklasse en in elk formaat. En dat geldt eigenlijk voor heel Frankrijk.

Loire Atlantique is een veelzijdige regio waar voor elke smaak wat te vinden is. Naast de stad Nantes vind je er vele kleine en middelgrote provinciesteden. De kusten zijn adembenemend mooi en bieden je alle gelegenheid om pootje te baden of kopje onder te gaan in de Atlantische Oceaan. Langs de kust vind je mooie stranden.

Vakantiehuis in Loire Atlantique

Ben je hier op vakantie in Frankrijk in een vakantiehuis van NOVASOL dan moet je zeker een bezoekje brengen aan de havenstad Nantes, de hoofdstad van de regio Pays de la Loire. Deze stad is op dit moment één van de belangrijkste invoerhavens van olie en andere grondstoffen van het land. De stad heeft dan ook een flinke industrie. Daarnaast is er een effectenbeurs en is er de Universiteit van Nantes. Deze stamt al uit 1462, werd tijdens de Franse Revolutie opgeheven om precies 500 jaar na de oorspronkelijke aanvang weer open te gaan. Verblijf je hier in de omgeving in een vakantiehuis, dan is het ideaal om de bezoeken die je aan steden en dorpjes aflegt te combineren met het strand. Je vindt diverse mooie stranden in de nabije omgeving en aangezien deze over het algemeen breed zijn is er ook bij warm weer plek genoeg. Uiteraard is het ook geen straf om een dag lekker in of rondom jouw vakantiehuis te verblijven en even helemaal niks te doen. Vakantie is ook om te ontspannen! Vive les vacances, vive la France!

Vind jouw favoriete vakantiehuis in Loire Atlantique

NOVASOL heeft zomerhuizen in de hele regio, en het aanbod is zo groot, dat je het eenvoudigweg voor het kiezen hebt. We zijn een van de meest ervaren aanbieders van zomerhuisjes in heel Europa. Wie bij ons huurt, zal niet teleurgesteld raken.