search

Vakantiehuizen in Amalfi

Amalfi is maar één van de vele fantastische plaatsen in Italië, waar je vakantiehuizen via NOVASOL Vakantiehuizen kunt huren. En wat een plaats! De Amalfikust is beschermd, zodat het nageslacht ook nog hiervan kan genieten. De Amalfikust loopt van Cetera naar Positano op het zuidelijke gedeelte van het schiereiland Sorrento, ten zuiden van Napels. Kom nu nog meer te weten over dit schitterende gebied en vind jouw ideale vakantiehuis in Amalfi!

Vakantiehuis in Amalfi

In het plaatsje Amalfi zelf zijn de Moorse invloeden terug te zien. Zo ook in de Duomo. Een lange trap leidt naar dit gebouw. Naast de Duomo ligt een kloosterhof omringd door een tuin met Arabische arcaden. De steegjes met trapjes en pleintjes vormen een doolhof. Even uitrusten op een terrasje met een espresso of een glaasje wijn zal je zeker goed doen.

Terug in het vakantiehuis in Amalfi geniet je van het mooie uitzicht over de kust. De vakantiehuizen zijn goed ingericht en uitgerust. Op jouw eigen terras is het heerlijk rustig toeven. Beschik je graag over een zwembad bij het vakantiehuisje, geef dit bij ´uitgebreid zoeken´ op de website aan. Hier kun je je verdere wensen aangeven. Het voor jouw perfecte vakantiehuis zit er zeker tussen. Het voordeel aan een vakantie in een vakantiehuis in Italië is dat je totale vrijheid hebt. Niks moet en je deelt je tijd helemaal zelf in.

Als je droomt van een vakantie aan de kust bij Amalfi, kun je één van onze prachtige vakantiehuizen huren. Je kunt zelf je huis uitzoeken op onze website. Net als alle andere plaatsen, waar NOVASOL vakantiewoningen te huur heeft, is ons assortiment ook hier in Italië groot en gevarieerd. Wij hebben zeker ook iets dat bij jou in de smaak zal vallen. Je bepaalt zelf de ligging, de prijs en de afmeting. Gemakkelijker kan het niet.

Amalfi kan gewoon niet genoeg aanbevolen worden. Het gebied is onbeschrijfelijk charmant. Bezoek bijvoorbeeld de beeldschone stad Positano, die de schrijver John Steinbeck in 1953 beschreef met de woorden: 'It is a dream place that isn’t quite real when you are there and becomes beckoningly real after you have gone.'

Bereid je erop voor om hier veel te beleven. NOVASOL Vakantiehuizen verheugt zich erop om jou en jouw gezin te huisvesten. Wij hebben meer dan 45 jaar ervaring, gebouwd op begrippen als service, kwaliteit en geloofwaardigheid.

Zoek en boek nu jouw ideale vakantiehuis in Italië met NOVASOL Vakantiehuizen.