search

Vakantiehuizen in Castellabate

Castellabate in de provincie Salerno is een gezellige, antieke stad met een prachtige ligging in het noordelijke gedeelte van het natuurpark Cilento. De stad heeft een middeleeuws centrum met smalle, kronkelende straten, waar je plezierig kunt wandelen. Vanuit hier is het ook niet ver naar de fantastische stranden bij de baai van Castellabate. Kom nu nog meer te weten over deze regio en vind jouw favoriete vakantiehuis in Castellabate!

Castellabate is maar één van vele plaatsen in heel Italië, waar je in lokale vakantiehuizen van NOVASOL kunt verblijven. Wij hebben een hoop spannende vakantiewoningen, waaruit je kunt kiezen. Ze zijn allemaal heel verschillend qua ligging, afmeting en inrichting. Kijk vandaag al op onze website en vind jouw ideale vakantiehuis! 

Het vakantiehuis of appartement in Castellabate ligt in een historische omgeving. Het oude centrum staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Il bel castello is het prachtige kasteel dat zich hier bevindt. Je bent terug in de Middeleeuwen wanneer je door de steegjes loopt met trappetjes en bogen. Bij het vierkante dorpsplein liggen de oude statige huizen en hier heb je een prachtig uitzicht op de groene vallei en de zee.

Maak vanuit jouw vakantiewoning een boottochtje om de zonsondergang te zien. Weer terug bij het vakantiehuis plof je neer op jouw eigen terras om te genieten van de zwoele zomeravond. De vakantiehuizen in Italië bieden vele mogelijkheden en extra´s. Bekijk per huis wat het te bieden heeft. Zit jij graag zo dicht mogelijk bij het strand, kies dan voor een accommodatie met het logo `Zandstrand nabij´. De accommodaties met het logo ´Spaarvakantie´ bieden in bepaalde seizoenen leuke kortingen.

Als je eenmaal gesetteld bent in je vakantiehuis in Castellabate in Italië, is het zaak om het gebied te gaan verkennen. Proef bijvoorbeeld een koel glaasje limoncello – een citroenenlikeur, die kenmerkend is voor de regio Campanië. Of bezoek de kleine, fijne eetgelegenheden, die je in de gezellige steden in de bergen van het nationaal park Cilento vindt.

Als je toe bent aan pure vakantie-idylle in een prachtige en charmante omgeving, laat dan gerust NOVASOL Vakantiehuizen jouw onderdak regelen. Wij hebben veel ervaring met vakantiehuis verhuur – jouw garantie voor een geslaagde vakantie.