search

Vakantie in een vakantiehuis in Jönköping

Er is veel te zien en te doen in het prachtige Jönköping. De moderne handels- en industriestad in Smaland met de vele attracties is een voor de hand liggende keuze voor een reisbestemming voor groot en klein.

Vier vakantie in Jönköping in prachtige vakantiehuizen en vakantiewoningen van Novasol. Wij hebben veel verschillende typen huizen om uit te kiezen in het gebied. Ongeacht of de voorkeur uitgaat naar goed ingerichte, luxe huizen of huizen met een meer eenvoudige inrichting, wij vinden er zeker eentje, dat bij u past. Dan is het kader gecreëerd voor de vakantie in Smaland in het zuidoostelijke Zweden.

Jönköping ten zuiden van het meer Vättern is al lang geleden met de buurstad Huskvarna samen gegroeid. Samen vormen de twee steden een zeer aantrekkelijke reisbestemming, die prachtig ligt. Dat kunt u goed zien vanaf de 343 m hoge Taberg.

Het is voor de hand liggend om te gaan zeilen op het meer Vättern tijdens het verblijf in de prachtige stad. In het charmante havengebied kunt u verse vis eten en misschien plannen om de attracties van de stad te gaan bezoeken. Onder andere kan genoemd worden: goede badplaatsen aan de oevers van het meer, het plaatselijke museum en Tropikhuset met spannende tropische dieren. Maak ook dagtochtjes in het overige Zuid-Zweden, waar u van de oostkust naar de westkust kunt rijden in minder dan 2 uur.