search

vakantiehuizen in Markaryd

De voorwaarden voor een ontspannende familievakantie zijn aanwezig in Markaryd. De geweldige natuur laat automatisch de alledaagse sleur verdwijnen. Bij NOVASOL hebben we vele prachtige vakantiehuizen in Markaryd in Zweden. Rood-witte houten huizen, glashelder viswater, eindeloze bossen, ontelbare historische bezienswaardigheden. Het is niet zonder reden, dat het Zuid-Zweedse Markaryd in Smaland een populaire plek is om vakantie te vieren.

Bij NOVASOL hebben we vele aantrekkelijke vakantiehuizen en vakantiewoningen te huur in Markaryd in Zweden, temidden van de ongerepte natuur. Ongeacht of u graag een pittoreske, verlaten boerderij, een goed ingericht, luxe huis of een hut met een meer eenvoudige inrichting wilt - wij kunnen u helpen om een passend huis te vinden.

Markaryd in Kronobergs län is niet in de laatste plaats een populaire plek onder sportvissers. Ze komen hier vanwege de rivier Lagan, die door de hele gemeente van het noordoosten naar het zuidwesten stroomt en waar een overvloed aan vis is. De rivier is echter niet aan sportvissers voorbehouden, het is ook een uitstekende plek om te kanoën.

Als u zin heeft in een duik, dan bieden de vele meren van het gebied zich aan met hun glasheldere water – probeer bijvoorbeeld de natuurlijke badplaatsen zoals Klintebadet, Tovhultsbadet en Jetesøen. Als het weer niet meezit, dan is het binnenzwembad van de stad ook een mogelijkheid. Als u zin krijgt in een wandeling, dan kunt u één van de vele gemarkeerde natuurpaden van het gebied gaan verkennen. U kunt ook op elandensafari met de auto door het bos, waar de kans bestaat om heel dicht bij de mooie dieren te komen.