Vakantiehuis in Büsum

Het toeristische stadje in Büsum is ideaal voor een rustige vakantie in Duitsland. Het kenmerkt zich door de visserij en de haven is ideaal voor een gezellige wandeling onder het genot van een ijsje. Deze Meldorf baai ligt direct aan de Noordzee. Het Noordzee-gevoel wordt versterkt door het strand van Büsum en de Scandinavische vuurtoren. Ga op een ontspannen vakantie in Sleeswijk-Holstein met het hele gezin met een vakantiehuis in Büsum.  Tegenwoordig is Büsum een ​​havenstad aan de kust van Dithmarschen en nog voor Friedrichskoog het belangrijkste vakantieoord in de regio. Büsum staat niet in de laatste plaats bekend zijn vakantiehuizen.

Noordzee bij Büsum

Populaire vakantiehuizen - Büsum

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Büsum

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Büsum

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Büsum

Loading...

Wat te doen?

Aan beide kanten van de haven op de dijk kunnen toeristen het spel van eb en vloed in de Nationale Sleeswijk-Holstein van de ligstoel bekijken. En bij hoog water kun je zelfs zwemmen. Er is ook een kunstmatig zandstrand dat vooral populair is bij gezinnen met kinderen. Voor excursies vanaf Büsum zijn de fietstochten op de dijk populair. Met de frisse zeelucht kunnen gasten fietsen naar Eiderstedt. Excursieboten naar Helgoland zijn een andere attractie voor degenen die hun vakantie in een appartement in Büsum doorbrengen. Een andere bestemming is het beroemde strand van St. Peter-Ording waar je vooral veel surfers zult vinden.

Waarom een vakantiehuis in Büsum huren?

  1. Rustige vakantie aan het strand

  2. Vakantiehuis met uitzicht op de Noordzee

  3. Ideale gezinsvakantie

Ontspan in een vakantiewoning in Büsum

Een vakantiewoning in Büsum bied je onafhankelijkheid bij het plannen van je vakantie. Je bepaalt de duur van de reis, het type accommodatie en de dagindeling. Geniet van het indrukwekkende uitzicht van je appartement of vakantiehuis in Büsum over de Noordzee en Waddenzee. Het is een geweldige locatie om te genieten van een romantische zonsondergang. Gezinnen genieten van de rustige sfeer van het dorp.