Vakantiehuis in Flensburg

Flensburg is veel meer dan grenshandel en Currywürsten. Als je de stad wilt verkennen, is een vakantiehuis in Flensburg een goede plek om te beginnen. Begin dan bij Strøget die omgeven is door prachtige oude gebouwen en pittoreske supermarkten en hier is een stukje geschiedenis. Tegelijkertijd vind je een schat aan interessante winkelmogelijkheden. Je moet ook een uitstapje maken vanaf je particuliere vakantiewoning in Sleeswijk-Holstein naar de haven en de levendige sfeer van restaurants en cafés ervaren.

Flensburg

Bezienswaardigheden in Flensburg en omgeving

  • Rote Strasse: Leuke en pittoreske straat waar je een bezoek kunt brengen aan het historische Wein-und Rumhaus Braasch, dat een van de weinige overgebleven Romeinense gebouwen in Flensburg is.

  • Maritiem Museum: Ervaar de rijke geschiedenis en de ontwikkeling van zeevarende stad.

  • Istedloven: Het mooie bronzen beeld heeft een verbrede geschiedenis. Het werd oorspronkelijk gemaakt in verband met het einde van de Deens-Duitse driejarige oorlog, en is zowel geliefd als gehaat door de tijd heen. 

  • Kasteel Glücksburg: Vanuit Flensburg kunt u het majestueuze kasteel met de interessante geschiedenis ervaren. Het kasteel, dat dezelfde naam draagt ​​als de Deense koninklijke familie, pronkt trots met zijn vier torens in het midden van het kasteeleiland. Tegenwoordig is het kasteel een museum en hier kun je de geschiedenis en kennis maken met de nauwe band tussen het Deense koninklijke huis en de Duitse hertogin.

Winkelen

Flensburg is een geweldige plek om te winkelen! Op straat is er een mix van bekende winkelketens en opwindende speciale winkels. Ontdek ook de omliggende steegjes en boerderijen, waar een brede mix van kraampjes, winkels en restaurants te vinden is.

Vakantiehuis in Flensburg huren

Een vakantiehuis in Flensburg is over het algemeen de ideale setting voor je vakantie. Hier heb jede vrijheid om te doen wat je wilt wanneer je maar wilt. Het hele gebied ontwikkelt zich in hoog tempo, vooral met een focus op toerisme. Veel nieuwe vakantiehuizen zijn gebouwd volgens het Deense model, waar ruimte is voor het hele gezin.