Vakantiehuis op Sylt - kom tot rust en waai uit aan zee

vakantiehuis in Sylt

Vakantiehuis op Sylt - kom tot rust en waai uit aan zee

Sylt is het grootste Noord-Friese eiland en hier valt dan ook van alles te beleven! Het gebied  beschikt over vele bijzondere en interessante plekken die je vanuit je vakantiehuis eenvoudig kunt bezoeken. Het eiland Sylt is zeer  geschikt voor een familievakantie aan de Noordzee. De vakantiehuizen zijn namelijk zeer gezinsvriendelijk en daarom een passende vakantie-accommodatie voor het hele gezin.  Geniet tijdens een vakantie in Sylt van de frisse zeelucht, de diepblauwe zee en de warme sfeer.

Wat te doen op Sylt?

Vanuit je vakantiehuis in Sylt is er voor iedere vakantieganger iets te doen. Of je nu direct aan het strand wilt zitten, speciale wellness faciliteiten in het vakantiehuis wilt hebben of in een rustige omgeving wilt verblijven, voor iedereen is een passend vakantiehuis te vinden.  Vooral in het laagseizoen nodigen de vele stranden in de omgeving uit voor lange wandeling met of zonder hond. In Sylt is er veel te ontdekken, naast een prachtige natuurlijke omgeving bieden de kleinere dorpen ook een fijne selectie aan winkels en gezellige plaatsen.

Onze charmante appartementen en vakantiehuizen aan de Noordzee zijn het ideale vertrekpunt voor spannende excursies in de omgeving. Sylt heeft meer te bieden dan fantastische stranden en biedt een rijk cultureel aanbod. Iedereen die meer over Sylt's geschiedenis wil leren, kan het lokale museum bezoeken.

Voor natuurliefhebbers is het bezoek aan de Morsum Kliff zeker een aanrader. De klif, die meer dan 20 meter hoog is, is uniek in Europa en is een beschermd gebied. In de omgeving staan vijf vuurtorens die zeker een bezoek verdienen. Plan een wandelvakantie naar Sylt en ontdek deze bijzondere plekken.

Voor meer rust en ontspanning is een bezoek aan het noorden van het eiland een aanrader. Hier is de Lister-elleboog gelegen, hier vind je zachte duinen bevolkt door vele bergschapen. Het harmonieuze landschap is een genot voor de zintuigen en zal je inspireren met prachtige zonsondergangen.

De vakantiebestemming voor alle seizoenen

Gedurende het hele jaar zijn de vakantiehuizen in Sylt een welzijns- en ontspanningsplaats. Sylt is daarom ook een aantrekkelijke bestemming in de winter. Het aantrekkelijke landschap krijgt zijn eigen charme in de sneeuw. En wat is er nou mooier dan terug keren in je vakantiehuis in Sylt na een koude winterdag en de openhaard aansteken. Samen genieten van een glas wijn en de uitzicht over de stormachtige zee! Individuele surfers of met een groep, de omgeving biedt genoeg om jezelf te vermaken.

Boek een gezinsvakantie met kinderen naar Sylt

In de zomer kun je in Sylt profiteren van de directe nabijheid van strand en water. Gezinnen met kinderen zullen zich vooral vermaken bij het Kampener strand, hier zijn ook getrainde redding zwemmers aanwezig om de veiligheid te bewaren. Kinderen kunnen daar heerlijk spelen en zwemmen in het water terwijl de ouders ontspannen aan de kant of strandvolleybal beoefenen. Vanuit de vakantiehuizen in Sylt kun je meestal te voet naar het strand. Op de vele stranden zijn ook genoeg recreatieve activiteiten te doen zodat jong en oud zich kunnen amuseren.

Overnachten in een vakantiehuis op Sylt?

Het aanbod vakantiehuizen in Sylt is groot en divers. Veel van de vakantiehuizen in Sylt hebben direct uitzicht op zee, zodat je altijd dicht bij het water bent. Ook kun je de keuze maken voor een vakantiehuis met zwembad op het eiland. Dan heb je de luxe om een duik te nemen in het verfrissende water wanneer je daar zelf zin in hebt! Voor een ontspannende vakantie in Sleeswijk-Holstein is een vakantiehuis in Sylt dus zeker een aanrader.