Vakantiehuis in Lübeck

Lübeck is tegenwoordig een levendige handelsstad die van sfeer en geschiedenis geniet. De Hanzestad, die werd gesticht in 1143, is tegenwoordig een levendige handelsstad die sfeer en geschiedenis uitstraalt. Het historische centrum van de stad wordt omringd door water en de adembenemende steden werden in 1987 opgenomen op de werelderfgoedlijst van UNESCO. De gebouwen uit de tijd van gotiek, renaissance, barok en classicisme in combinatie met de aangename steegjes, kerken en kloosters, burgerhuizen en vestingwerken vormen samen een uniek stadsbeeld. Overnachten in een vakantiehuis in Lübeck is op zich al een feestje.

Lübeck

Wat te doen in de omgeving?

Er zijn tal van prachtige landschappen in de omgeving, die je kunt verkennen voor wandelen, fietsen of paardrijden. Daarnaast is er een geweldige golfbaan, veel wellness-mogelijkheden en verschillende watersporten. Lübeck is ook een fantastische winkelstad. In Lübeck kun je door de stad wandelen en veel bezienswaardigheden bekijken, waaronder de Holstentor, het marktplein en de astronomische klok van de Sint-Pieterskerk. En als je tijdens je reis naar de baai van Lübeck een wandeling maakt vlakbij de zee, bewonder dan de golven van het Scharbeutz-ponton of loop langs het strand van Timmendorfer Strand.

Als je op vakantie bent in Lübeck, kun je de specialiteit van Lübeck niet missen: marsepein, een vorm van amandelspijs die erg populair is bij Duitsers. Als je besluit om in de winter in december een vakantie te plannen, bezoek je de prachtige kerstmarkt waar je glühwein kunt drinken en een flameküche kunt eten.

Overnacht in een vakantiehuis in Lübeck

Lübeck is perfect voor zowel een korte vakantie als een wat langere vakantie. Bij het huren van een vakantiehuis in Lübeck, via NOVASOL, kunt u een stad- en strandvakantie combineren. Overnacht direct aan het water in een prachtige omgeving. De vakantiehuizen bij Lübeck zijn het hele jaar door perfect voor vakantie in Sleeswijk-Holstein.