Vakantiehuis op Schönhagen

De badplaats Schönhagen aan de Oostzee op het schiereiland Schwansen is een paradijs voor een aangename en ontspannen vakantie aan de Oostzee. Het prachtige vakantielandschap op het schiereiland is aan drie kanten omgeven door het water. Schönhagen Strand op het schiereiland Schwansen is een van de vele mooie stranden langs de Oostzeekust. Hier kun je de zee horen bruisen terwijl je geniet van de zon en het fijne zand. Is het een dagje geen strandweer? Ontdek dan de mooie oostkust van de deelstaat Sleeswijk-Holstein met een vakantiehuis in Schönhagen.

Hyr stuga i Schönhagen och upplev stränderna i Schleswig-Holstein

Populaire vakantiehuizen - Schönhagen

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Schönhagen

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Schönhagen

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Schönhagen

Loading...

Wat te doen?

De paleizen en kastelen in de omgeving zijn zeker een bezoekje waard en getuigen van de welvaart en vooruitgang van de afgelopen eeuwen. Je kunt ook Flensburg bezoeken waar je uitstekend kunt winkelen. Het gebied is grotendeels gericht op gezinnen met kinderen op vakantie met de fijne stranden, goede bodemomstandigheden en strandwachten aan de hele kustlijn. Schönhagen-strand op het schiereiland Schwansen ligt dicht bij de Duits-Deense grens is een van de vele goede stranden langs de Duitse Oostzeekust. Schönhagen aan de Baltische kust is geschikt voor een lang weekend of een strandvakantie van een week, er is voldoende ruimte op de stranden en in de omgeving kun je beachvolleyballen, minigolf spelen of wandelen. 

Geniet van de brede stranden, pittoreske kliffen en idyllische baaien en maak lange wandelingen, fietstochten of koets door de prachtige natuur van het schiereiland Schwansen.

 Schönhagen is ook een paradijs voor watersportliefhebbers , die hier aan de Baltische Zee ideale omstandigheden bieden om te zeilen, surfen, waterskiën of vissen vinden.

Vakantiehuis op Schönhagen huren

NOVASOL heeft het beste en grootste aanbod aan vakantiewoningen in Schönhagen aan de Oostzeekust. Je bent verzekerd van vakantiewoningen in topklasse, als je een vakantiewoning in Sleewijk-Holstein huurt. Schönhagen Strand is een heerlijke plaats en met een vakantiewoning ben je al goed op weg naar een geslaagde vakantie. Wanneer je ervoor kiest een vakantiewoning aan Schönhagen te huren, dan zijn deze verkrijgbaar met o.a. sauna, zwembad en een volledig uitgeruste keuken.