Vakantiehuis in Buje

Als u deze zomer vakantie in Kroatië wilt, kunnen wij zorgen voor het huren van een huis in Buje, een aantrekkelijke, mooie stad in Istrië. Hier kun je bezienswaardigheden uit de Middeleeuwen bewonderen en het verloop van de tijd volgen op de ruïnes en oude monumenten die in het hele gebied bestaan. Hier vind je sporen van het Romeinse rijk en de Fransen in de vorm van oude kerken en gebouwen die zorgvuldig zijn gerestaureerd. Een vakantiehuis in Buje is een geweldige manier om van je vakantie in Istrië te genieten met het milde mediterrane klimaat en ontspanning.

Buje

Populaire vakantiehuizen - Buje

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Buje

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Buje

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Buje

Loading...

Ontdek het verleden van 'wachter' Buji

De stad Buje in Kroatië werd al heel vroeg bewoond vanwege de strategische ligging. Vondingen in de buurt van Buje bewijzen dat mensen hier al in de Bronstijd moeten hebben gewoond. Heel veel later bouwden de Romeinen vervolgens de nederzetting "Bullea". Buje is altijd goed versterkt en zelfs vandaag, vanuit je appartement Buje, zie je delen van de oude stadsmuren en middeleeuwse torens. Van de meeste inwoners en voormalige vakantiegangers wordt Buje ook liefkozend 'Wacht van Istrië' genoemd. De reden hiervoor is de ligging in het noorden van Istrië, vanaf de Adriatische Zee ongeveer tien kilometer landinwaarts. Juist deze locatie maakt het heuveldorp van veraf zichtbaar en biedt een onbelemmerd uitzicht over het hele gebied met een vakantiehuis in Buje.

Wat te doen in Buje?

De prachtige omgeving nodigt uit tot lange wandelingen, er zijn prachtige wandel- en fietspaden voor beginners en liefhebbers die midden in het prachtige landschap wonen. Bezoek wijngaarden en olijfgaarden als je besluit om een ​​vakantiehuis in Buje te huren en te genieten van het dagelijkse leven van de vriendelijke mensen, geniet van handgemaakte producten en unieke souveniers.

Bezienswaardigheden

Op het centrale plein van het dorp zul je versteld staan ​​van de indrukwekkende gevels van de omliggende huizen, omdat niet alleen de geschilderde gevel van het gotische paleis. Ook de stenen pilaar met zijn Venetiaanse eenheden geeft een indrukwekkend beeld. Direct aan het hoofdplein bevindt zich de parochiekerk van St. Servulus en iets verder van het kerkgebouw vind je een zeer oude klokkentoren. Vanaf hier heb je een prachtig uitzicht op Buje en de omgeving!

Lokale keuken en delicatessen!

Hier kun je ook genieten van de heerlijke lokale keukentraditie, omdat de vruchtbare grond geschikt is voor de teelt van de meeste gewassen en planten. Vooral goed, wijn en olijven genieten van het milde klimaat, maar alle vruchten en vele andere dingen groeien hier goed. Als je een vakantiehuis in Buje huurt, kun je genieten van lokale delicatessen van goed geproduceerde, hoogwaardige ingrediënten die je kunt naspoelen met een van de lokale wijnen van wereldklasse.