Vakantiehuis in het rustige Pazin

Pazin is een stad gelegen in het hart van het schiereiland Istrië, en heeft een lange en rijke traditie. Het is slechts dertig kilometer van de beroemde toeristische steden in Istrië. Vanwege de mooie natuur en een ander klimaat, vooral in de lente, en de afstand van de kust en heldere zee is deze stad vrij populair. Het is interessant om de bron van inspiratie in de werken van vele bekende schrijvers terug te vinden, evenals de bezienswaardigheden van de stad te ontdekken met een vakantiehuis in Pazin, zoals Cave Pazin en het Pazin kasteel. Je zult jezelf verrassen met de goed bewaarde gebouwen en de rust om je heen in een vakantiewoning in Istrië.

vakantiehuis in pazin

Populaire vakantiehuizen - Pazin

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Pazin

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Pazin

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Pazin

Loading...

Sport en recreatie

Pazin is, vanwege zijn geografische ligging, gemakkelijk te bereiken en is bekend als een fiets-bestemming. Naast talloze gemarkeerde fietspaden kun je ook klimmen. Het paviljoen aan de rivier de Pazin is uitgerust met steeds uitdijende richtingen. Je kunt gaan vissen, een bezoek aan de vele grotten brengen of paardrijden vanuit een vakantiehuis in Pazin.

De onmisbare evenementen van Pazin

Pazin heeft veel verschillende sportevenementen, zoals Pazinčica Clearwater, de internationale dag van het wandelen en het waterpolotoernooi op Zarecki.  Dit is eigenlijk amateurwaterpolo in Pazinski-modus. De favoriete zwemmers van Pazin worden uitgedaagd Er is entertainment voor alle leeftijden, samen met een tentoonstelling op het nabijgelegen beroemde schiereiland Lido en een toneelstuk tot in de vroege ochtend.

Net als in elke andere plaats in Istrië heeft Pazin ook tal van volksfeesten, bekend zijn:

  • Pazin Fair - Sinds 1539, elke tweede dinsdag van de maand

  • Festival van de Fantastische Literatuur

  • Dagen van de honing

  • Jules Vernea

  • de dag van de stad Pazin.

Strandplezier met een vakantiehuis in Pazin

Het eerste strand je kunt bezoeken in Rabac, of een beetje verder in Mošćenička Draga, Lovran en koningin Toerisme Opatija. zanderige, rotsachtige, beton, vele sportfaciliteiten, watersporten, boottochten en nog veel meer - je zult allerlei strand.

Leukste bezienswaardigheden op een rij!

  • Pazin kasteel - de dramatische situatie op de top van een klif in de stad Pazin in het interieur van Istrië, het kasteel uit de 9e eeuw staat 130 meter boven de diepe kloof van de rivier Pazin en is bekend geworden als de instelling van de roman van Jules Verena, "Matthias Sandorf".

  • Pazinska jama - is een voorbeeld van de actie van natuurlijke krachten op het karstgebied van Istrië. Het bevindt zich onder de muren van een duizend jaar oud Pazin-kasteel.

  • De kerk van St. Nicholas - dateert uit 1266, zoals bevestigd door de Latijnse inscriptie op de gevel van de kerk.

  • Franciscaner klooster - Opgericht in 1482, uitgegeven door paus Sixtus IV in Rome. Het oudste gedeelte van het klooster had twaalf ingerichte kamers die gebruikt werden als een slaapkamer, ziekenhuis, apotheek en een bibliotheek gehad.

  • Katholiek Seminarie - werd gebouwd voor de Tweede Wereldoorlog met het doel als woning voor een student. Echter werd het gebruikt door het leger in 1945, en in 1993 werd het een van de eerste particuliere middelbare scholen in Kroatië.