Vakantiehuis in Barban

Barban is een pittoresk dorpje gelegen op een heuvel in het zuidoosten van Istrië. Met een vakantiehuis in Barban maak je al vrij snel kennis van het rijke culturele erfgoed van het gebied. Bezoek ook eens de prachtige nabijgelegen kustplaatsen zoals Pula en Rabac.  Ontdek het unieke karakter waar Istrië bekend om staat. Ben je op zoek naar je vakantiewoning in Barban, dan ben je hier aan het juiste adres. We zijn er zeker van dat je iets kunt vinden dat aan je eisen dat voldoet voor een geweldig vakantie in Istrië!

vakantiehuis in Barban

Populaire vakantiehuizen - Barban

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Barban

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Barban

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Barban

Loading...

Wat valt er te beleven met een vakantiewoning in Barban?

Barban is gebouwd op de fundamenten van een oud middeleeuws fort, wat betekent dat je een schat aan architectonisch interessante gebouwen uit die tijd zult passeren. Je zult gotische kerken en 15e-eeuwse muurschilderingen vinden, wat Barban de aantrekkelijke vakantiebestemming maakt die het vandaag is. Rond de stad in het binnenland van Istrië vind je veel vruchtbare plantages en een prachtige flora en fauna vanwege het milde mediterrane klimaat. De lokale producten zijn daarom van hoge kwaliteit en je zult de echte Kroatische keuken proeven in de plaatselijke restaurants en cafés.

Paardrijden en festivals

Ben je een paardenliefhebber, dan ben je hier aan het juiste adres. Paardrijden is de laatste tijd populair en Barban en kan op meerdere plaatsen. De omgeving is prachtig voor een lange tocht te paard. In het zomerseizoen vinden verschillende festivals plaats. De bekendste is Trka na prstenac (de ridderspelen) en is gemakkelijk te bezoeken is vanuit je vakantiehuis in Istrië.

Jouw vakantiehuis in Barban

Niet ver van de beroemdste steden Pula en Rijeka, is Barban de perfecte zomerbestemming voor gezinnen, stelletjes of vriendengroepen die een vakantie in alle rust en ontspanning willen doorbrengen. Perfect voor de gelegenheid zijn onze vakantie-appartementen in Istrië. Met een vakantiehuisje in Barban zit je op de perfecte locatie. Het is de ideale uitvalsbasis voor uitstapjes naar interessante plaatsen in Istrië en je zit dichtbij het strand. De vakantiehuizen in Barban bevinden zich op een rustige locatie, zodat je na een drukke dag weer heerlijk kunt ontspannen in je vakantiehuis in Istrië.