Vakantiehuis in Rabac

Aan de zuidoostkust van Istrië ligt Rabac: een mooie en gerenommeerde toeristische bestemming. Bezienswaardig is niet alleen de promenade met een prachtig uitzicht op de baai of weelderige vegetatie in deze regio. Restaurants en winkels nodigen je uit om visgerechten te bezoeken en uit te proberen. De kristalheldere zee en prachtige baaien met kiezel- en steenstranden worden herkend door jong en oud. Het vakantiehuis in Rabac is de ideale plek voor een leuke vakantie in Kroatië!

Vakantiehuis in Rabac

Populaire vakantiehuizen - Rabac

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Rabac

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Rabac

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Rabac

Loading...

Ideaal voor een zonnige strandvakantie in Istrië

Vanaf Labin heb je een schitterend uitzicht op Rabac, dat vandaag de dag een toeristische bestemming is met een goed bewaard gebleven omgeving en die één die terecht de naam 'de parel van de Kvarner' draagt. Deze 'parel' heeft een schitterend, laag gelegen, aangelegd strand. Onze vakantiehuisjes aan de kust zijn zorgvuldig onderhouden en voorzien va alle faciliteiten voor een aangenaam verblijf aan zee. Langs de boulevard heb je een ruime keuzemogelijkheid in restaurants en het centrum van de stad bied je typische culinaire hoogstandjes. Hier proef je tijdens je vakantie in Istrië alles uit de streek, zoals de wijn en alle andere gastronomische specialiteiten. Een specialiteit in het bijzonder zijn de scampi's van de Kvarner, de meest gewaardeerde zeevrucht van de Adriatische Zee.

vakantiehuis in Rabac met uitzicht over de zee

Toeristische attracties in en bij Rabac

Bij het huren van een huis of vakantie appartement in Rabac, heb je de kans om een reisje te maken naar het nabijgelegen Labin en historische gebouwen te zien, zoals:

  • Labin loggia - vanaf 1550, de voormalige plaats van samenkomsten van de lokale bevolking.

  • Paleizen van Lazzarini Francovich en Battiala - de mooiste paleizen in Labin uit de 17e eeuw.

  • Porta Sanfior - de hoofdpoort in het oude centrum van Labin, waar u het wapenschild en de leeuw van Venetië kunt zien.

  • Teatrino - een klein theater in Labin, ooit een graanschuur en een opslagplaats voor graan.

Zin in een actieve vakantie?

Een voordeel van Rabac zijn de vele activiteiten die er te beoefenen zijn, zoals fietsen, tennis, watersporten en de sportcentra in Olivia en Prohaska. Daarnaast is er tijdens je vakantie in Istrië natuurlijk de mogelijkheid de befaamde gastronomie te ervaren biedt het ruimte voor talloze recreatieactiviteiten. Voor een actieve vakantie boek je een vakantiehuis in Rabac. Wanneer je in het bijzonder van activiteiten in de zee houdt dan zul je genieten van de roei- en zeilwedstrijden die georganiseerd worden in de wateren van Rabac. Hiervoor raden wij u aan eens te kijken naar ons aanbod vakantiehuizen aan de kust. Rabac bied je een oase aan plezier met de vele zwembaden, een waterglijbaan, tennis, tafeltennis, mini-golf, beachvolleybal, duiken, watersporten en meer spellen voor kinderen.

Jouw vakantie in Istrië met een vakantiehuis in Rabac

Zowel voor grote gezinnen als voor stelletjes is er veel te zien en te doen in Rabac. Voor de liefhebbers van het nachtleven in Rabac is de nacht eigenlijk te kort, dankzij de vele discotheken, beach bars en muzikale evenementen die er te vinden zijn. Rabac is één van de mooiste vakantieplaatsjes van Kroatië. Pittosk gelegen aan de baai van Kvarner. Rabac ligt tussen de pijnboombossen in en is omgeven door spectaculaire rotsstranden, helder blauw zeewater en prachtige wandelgebieden. Voor de perfecte vakantie verblijf je in een vakantiehuis in Rabac.