Vakantiehuis in Svetvinčenat

In Zuid-Istrië ligt Svetvinčenat, dat lokt met heerlijk eten, mooie natuur en bezienswaardigheden. Zuid-Istrië heeft in voorgaande jaren verschillende peilingen gewonnen voor de populairste toeristische bestemming . Bovenaan de lijst stond het aantrekkelijke middeleeuwse stadje Svetvinčenat. Als je het zelf wilt zien, kun je een bezoek brengen aan de stad vanuit verschillende vakantiehuizen in Svetvinčenat in hartje Kroatië. Het moderne Svetvinčenat staat bekend als een van de culturele centra van het schiereiland, en er worden elk jaar veel festivals en sociale evenementen gehouden. Het bescheiden uitziende stadje ligt in het hart van Istrië heeft een rijke geschiedenis, veel interessante bezienswaardigheden en ook een aangenaam omringend landschap.

vakantiehuis in Svetvinčenat

Populaire vakantiehuizen - Svetvincenat

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Svetvincenat

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Svetvincenat

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Svetvincenat

Loading...

Steden bezoeken vanaf je vakantiehuis in Svetvinčenat!

Vanuit je vakantiehuis in Svetvinčenat kun je de omgeving verkennen. Een dagtrip naar Rovinj is zeer de moeite waard. Wandel door de smalle straatjes die Venetiaans aandoen. De trapjes leiden naar de kerk. Hier heb je een prachtig uitzicht over de stad en over de zee. ´s Avonds geniet je hier van een mooie zonsondergang. Wandel weer naar beneden langs de galerijen en winkeltjes met snuisterijen om aan het water te genieten van een typisch Kroatisch diner. Weer terug in je vakantiehuis in Svetvinčenat ploft je neer op je eigen terras om de warme zomeravond af te sluiten.

vakantiehuis in Svetvinčenat

Wat te doen in Svetvinčenat?

Voor degenen die van zwemmen houden, ben je nog steeds dichtbij een prachtig strand met een vakantiehuis in Svetvinčenat. Enkele van de grootste attracties hier in de zomer is Istraetnojazz festival, dat wordt gehouden in het gerenoveerde middeleeuwse kasteel Morosin-Grimani, en Svetvincenat festival van dans en non-verbale theater. Op het nabijgelegen dorpsplein vind je andere traditionele volksfeesten met geschiedenis, ambachten, wijn en zelfs ezels! Het landschap is hier doet denken aan de gebieden in het binnenland van Italië en het centrum van de stad is een charmante Renaissance plein waar de kerk van San Vicenzo ook is gevestigd. Dit, naast andere gebouwen in de buurt, is echt een bezoek waard als je in een vakantiewoning in Istrië verblijft.

Natuur rondom de stad Svetvinčenat

De omliggende natuur bij het vakantiehuis nodigt uit tot wandelen en fietsen. Neem daarom je eigen fietsen mee. Deze kunnen vaak veilig gestald worden bij het vakantiehuisje. Dit is slechts één van de voordelen die je hebt wanneer je een vakantiehuis in Kroatië huurt. 

Svetvinčenat ligt landinwaarts, maar de goede stranden liggen altijd in de buurt. Men kan hier genieten van de prachtige Kroatische natuur en het landschap. Men kan niet zonder verwondering het mooie landschap gade slaan, met haar glooiende boomrijke heuvels die plotseling een klein stenen dorpje blijken te verstoppen. Ga op ontdekkingstocht in dit heerlijke land en grossier in grootse ervaringen.

Jouw vakantiehuis in Svetvinčenat

De mooie en rustieke stad Svetvincenat is gekozen als een van de meest aangename toeristische steden en meest populaire toeristische bestemmingen in de regio Istrië, dus waarom zou je geen vakantiehuis in Istrië huren om het zelf te ontdekken! We zijn ervan overtuigd dat je zult genieten van de ontspannen sfeer, het spannende verleden en de culturele toewijding van het gebied. Het enige probleem met deze plek is hoe je de naam uitspreekt! De beste manier om te oefenen is met de hulp van de vriendelijke lokale bevolking die er trots op is om in deze rustige en mooie stad te wonen. Om deze charmante bestemming het beste te ervaren, moet je een van de vakantiehuizen in Istrië huren - en daarmee de perfecte setting bieden voor het verkennen van alles wat Svetvincenat te bieden heeft