Vakantiehuis in Duga Uvala

De mooiste van de vier baaien van de Vinjole-baai is Duga Uvala. Het ligt aan de oostkust van Istrië, 25 kilometer van Pula en 3 kilometer ten zuiden van de baai. De plaats werd beroemd vanwege het toeristische resort dat eind jaren tachtig van de vorige eeuw werd gebouwd In het centrum van het resort bevindt zich een hotel met amusement en sport- en recreatieve voorzieningen, evenals een spa. Het bouwen van dit hotel is een van de belangrijkste toeristische bestemmingen aan de oostkust geworden.

Vakantiehuis in Duga Uvala

Wandelen, varen en vissen

De unieke geografische ligging Long Bay zorgt voor tal van recreatieve sporten zoals wandelingen langs de aangelegde wandelpaden en het verkennen van de flora en fauna van het Middellandse-Zeegebied, joggen, fietsen op tal van fietspaden in dit deel van Istrië, tennis, voetbal, volleybal, huur apparatuur voor de watersport: ga varen of vissen tijdens je vakantie in Istrië.

Wat te doen op Duga Uvala

In het toeristencomplex zijn er verschillende horecavoorzieningen: cafés, pizzeria's, restaurants. In de omliggende plaatsen vind je bataljons tavernes met inheemse maaltijden en gebak en bekroonde Istrische wijnen. Er is een mogelijkheid om verschillende excursies te organiseren, zoals cruises en sightseeing in het zuiden van Istrië, picknicks in nabijgelegen dorpen, bezoeken aan de grotere toeristische steden in Istrië (Pula, Rovinj, Poreč, Labin) of beroemde toeristische centra zoals Rabac en Medulin en een bezoek aan de wijnroutes. De nabijheid van Pula en een goede verkeersverbinding met andere toeristische centra van Istrië maken deze toeristische bestemming voor elke bezoeker aantrekkelijk.

Dagje naar strand vanuit je vakantiehuis in Duga Uvala

Het gebied is omgeven door schone zee en prachtige stranden aan de ene kant en ongerepte natuur en dennenbos aan de andere kant. De stranden zijn kiezelig, rotsachtig en rotsachtig en op sommige plaatsen lopen ze over een geprepareerd parcours.