Vakantiehuis in Vrsar

De kleurrijke stad Vrsar is verdeeld in twee delen - een historische oude stad , gelegen op een heuvel met rijke cultuur en levendige geschiedenis, en een andere, eigentijdse en levendige wijk aan de voet van de heuvel, direct aan het strand en bij de jachthaven . Vrsar, een badplaats in het westen van Istrië met een kenmerkende toeristische oriëntatie, is rijk aan aangename stranden, prachtige kust en een rijk achterland dat ideale omstandigheden biedt voor een onvergetelijke vakantie in Kroatië . Vrsar is vandaag de dag een erg geliefd vakantiegebied, dat lokt met prachtige eilanden waar men heerlijk kan zeilen en duiken. De 18 onbewoonde eilanden net buiten de stad zijn een paradijs van rust en stilte, mooie stranden en een fantastische natuur.

vakantiehuis in Vrsar

Populaire vakantiehuizen - Vrsar

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Vrsar

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Vrsar

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Vrsar

Loading...

Kleurrijke onderwaterwereld van Vrsar

Wanneer je verblijft in een vakantiehuis in Vrsar, ben je nooit ver van de kristalheldere blauwe Adriatische zee verwijderd. Die nodigt je uit, met zijn schone water en prachtige stranden, om te zwemmen en te genieten van de zon. Maar denk ook eens aan een adrenaline gevulde watersport of snorkelen. De vele tropische vissen en alle prachtige onderwaterplanten maken een reis onder de oppervlakte. Het is een explosie van kleur en vorm die zowel jong en oud bezoekers aantrekken!

Geniet van de prachtige natuur en cultuur vanuit je vakantiehuis

Ook biedt het verbazingwekkende landschap rondom de stad prachtige ervaringen en geeft het je de mogelijkheid om de prachtige mediterrane cultuur vanuit je vakantiehuis in Vrsar comfortabel in je eigen tempo te ervaren. Er zijn verschillende heerlijke stranden rondom Vrsar te vinden, en zelfs een nudistenstrand dat als het grootste van Europa gerekend wordt. Er zijn vele spannende wandel- en fietspaden die je naar de lokale boerderijen brengen waar je olijfolie en wijnen van wereldklasse kunt maken die je kunt ontdekken door vakantiehuizen in Istrië te huren. Probeer verschillende smaken en koop lokale delicatessen als souvenirs.

Wat kun je doen in Vrsar?

Vrsar is een levendig vissersplaatsje met een oude geschiedenis. Het historische en culturele hart is gelegen op een heuvel aan het begin van het schiereiland. Aan de voet van de berg naast de vissershaven ligt het nieuwe gedeelte. Wandel door de nauwe straatjes, steegjes en boulevard. Winkeltjes en restaurantjes wisselen elkaar af. Voor de kust bij Vrsar liggen achttien onbewoonde eilandjes. Met de vele aanlegplaatsen is het een ideale bestemming voor zeilers.

De vakantiehuizen in Vrsar liggen op korte afstand van Rovinj en Porec. Deze steden zijn zeker een bezoekje waard. Ook hier ontdek je veel geschiedenis, maar vooral ook de gezelligheid en goede sfeer.

Gedurende de zomer vinden er verschillende festiviteiten plaats van muziek en diverse andere optredens, die afgesloten worden door een schoonheidswedstrijd.

Bezoek bezienswaardigheden vanuit je vakantiehuis in Vrsar

Terwijl je je vakantie in Kroatië  doorbrengt in een vakantiehuis in Istrië, in de omgeving van Vrsar, mag je de volgende bezienswaardigheden niet missen:

  • De hoofdingang van de stad - de poort van het middeleeuwse Vrsar, gelegen naast de kerk van St. Fosca. Het was de hoofdingang van een versterkte stad, die werd verlengd tot en met de 19e eeuw buiten de oude muren van de oude muren.

  • De kerk van St. Foške uit de eerste helft van de 17e eeuw is architectonisch onderdeel van de Renaissance met barokke elementen en  een must tijdens vakanties in Vrsar en vakanties in Kroatië .

  • De katholieke basiliek van St. Maria van de zee - een middeleeuws monument van Romaanse architectuur, gelegen in de haven.

Jouw vakantiehuis in Vrsar

De prachtige stad Vrsar in Kroatië trekt zon, strand en cultuur. Geniet van je vakantie in een vakantiehuis in Vrsar en krijg zon op je buik, zand tussen je tenen en een onvergetelijke tijd voor het hele gezin. Dit kleine stadje heeft veel te bieden voor je vakantie om Istrië en is uitgegroeid tot een charmante toeristenstad die elk jaar door veel mensen bezocht wordt. Terug in je vakantiehuisje in Vrsar ontspan je op je eigen terras. De barbecue zorgt voor een lange zwoele zomeravond met lekker eten.  Kortom, een vakantie om niet te vergeten!