Vakantiehuis in Domburg

Met een vakantiehuis in Domburg ben je in korte tijd op het strand. Zowel in de winter als in de zomer kun je lange strandwandelingen maken. Op warme dagen kunnen je kinderen in het water spelen en zandkastelen bouwen en je ligt op je handdoek een boek te lezen of gewoonweg te genieten van de zon. Een vakantie in Nederland hoeft dus echt niet saai te zijn.

Hyr hus i Domburg och njut av Nederländernas skönhet

Verken Domburg

De fraaie kustlijn en natuur bij Domburg in Nederland hebben kunstenaars geïnspireerd. Bezoek de streek en geniet met vakantiehuizen van NOVASOL in Domburg. Volg het voetspoor van de grote kunstenaars van de 20ste eeuw, breng je vakantie door in Domburg. Deze strandplaats aan de Noordzeekust was de verblijfplaats van o.a. Piet Mondriaan en Jan Toorop. Beleef zelf deze streek vanuit je vakantiehuis in Nederland, als je je vakantie hier wilt door brengen.

Evenementen

Je zult je zeker niet vervelen tijdens een vakantie in Domburg. De hele zomer zijn er namelijk  arrangementen; zandsculptuurwedstrijden, kunsttentoonstellingen en zelfs een jazzfestival. Ook zijn hier verschillende uitstekende restaurants, discotheken en café's voor iedere smaak.

Bezoek Middelburg

Vanuit je vakantiehuis in Domburg bent je in korte tijd in Middelburg, de hoofdstad van de provincie Zeeland. Hier kun je uitgebreid winkelen, een terrasje pakken en een hapje eten. Tijdens een rondvaart door de grachten van Middelburg leer je de stad op een andere manier kennen. Na een actieve dag kom je terug in je vakantiehuis of appartement in Domburg en ontspant je op het terras in je eigen tuin.

Ideaal voor een gezinsvakantie met kinderen

Domburg is perfect voor een familievakantie. Je kinderen zullen zich vermaken bij Deltapark Neeltje Jans. Leer de geschiedenis van deze werken kennen, maar ook de verschillende zeedieren zijn leuk om te bewonderen en bij mooi weer zijn de spetterende attracties een welkome afkoeling. Ook Zeeland heeft zijn eigen miniatuurpark, Minimundi.

Vakantiehuis in Domburg huren

Jouw ultieme strandvakantie in Nederland begint in het mooie Domburg. In de zomer en in de winter kun je hier genieten van het prachtige strand vanuit je vakantiehuis in Zeeland. Vanuit een knus vakantiehuisje in Zeeland is er genoeg te doen.