Vakantiehuis in Sint-Annaland

Het mooie Zeeland wordt onder de toeristen steeds populairder. De rust en de natuur trekken steeds meer mensen aan! Sint-Annaland is het toppunt van rust. Vanuit een vakantiehuis in Sint-Annaland verken je gemakkelijk de buurt. Wandel op de duiken of langs het strand. Hierdoor is een vakantie met de hond natuurlijk ook helemaal ideaal. Hou je van duiken dan kun je je perfect uitleven! Sint-Annaland herbergt namelijk een van de mooiste duikplekken in Zeeland! Met een vakantiewoning in Zeeland zit je dus altijd goed!

Vakantiehuis in Vianden

Populaire vakantiehuizen - Sint-Annaland

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Sint-Annaland

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Sint-Annaland

Loading...

Ga voor de rust naar Sint-Annaland

Geen parkeerterreinen vol auto's en amper boten op het water. Geen groepen toeristen of grote winkelcentra. Nee, Sint-Annaland is heel simpel: what you see is what you get. De nodige supermarkten en winkels zijn er natuurlijk wel te vinden. Het uitzicht vanaf de dijk bij het strand is weids en de moeite waard om even van te genieten. Wandel over de dijk door de wind terwijl je het uitzicht bekijkt.

Bezienswaardigheden en activiteiten in Sint-Annaland

Bezoek met het hele gezin Streekmuseum De Meestoof. Dit museum herbergt cultuur erfgoed. De exposities in het museum zijn wisselend. Bekijk ook even de bekende molens: molen de Vier Winden en molen Sint-Annaland.  De streek is ideaal om met de hond te gaan wandelen of even te gaan zwemmen in de zomer.

Must do: ga duiken in Sint-Annaland!

Hou je liever van actie en watersport, dan moet je hier echt eens gaan duiken. Het water bij Sint-Annaland is een van de mooiste duikplekken. De enige duikplek ligt aan de noordzijde van het eiland Tholen, even buiten aan de  haven van Sint-Annaland. Via het strand of de dijk kun je het water verkennen. Het is een prachtige duikplaats met mooie kleuren en een levendige onderwaterwereld!

Maak een mooie wandeling vanuit je vakantiewoning

Sint-Annaland is omgeven door een duik: de molendijk. Loop onder de populieren en geniet van de natuur om je heen. Hier en daar zie je wat fazanten en hazen. Vanaf de Molendijk kun je een mooie wandelroute volgen. Neem wel even wat laarzen of bergschoenen mee. De wandelroute brengt je langs de molen de Vier Winden en het streekmuseum. De dijkwandeling maak je zo lang als je zelf wilt. In totaal kun je zeker een tocht maken van 9 kilometer; helemaal tot Stavenisse.

Jouw vakantiehuis in Sint-Annaland

Rust staat centraal in Sint-Annaland. Met een vakantiewoning in Sint-Annaland focus je even alleen maar op jezelf en leg je de problemen van je alledaagse leven helemaal aan de kant. Je maakt je hoofd leeg met een wandeling of trek je terug in je vakantiehuis in Zeeland. Niemand die je zult storen!