Vakantiehuis in Goes

Met een vakantiehuis in Goes kunt u veel kanten op. Goes is een oude stad gelegen op schiereiland Zuid-Beveland, in Zeeland. Omdat Goes een stad is met een lange geschiedenis vindt u hier oude architectuur. Gebouwen als het stadhuis aan de markt, de Maria Magdalenakerk en de watertoren zijn hier te vinden in hun kenmerkende originele stijl. Daarnaast kunt u ook het Historisch Museum De Bevelanden bezoeken. Het museumpand is een oud klooster en hier worden verschillende stukken uit de geschiedenis tentoongesteld. Hier leert u bijvoorbeeld over de inpoldering, de overstromingen, de schutterij en natuurlijk de geschiedenis van Goes. Maar vergis u niet, in Goes vindt u ook alle gemakken die u kent van de grote steden. Wanneer u in een vakantiehuis in Goes verblijft, kunt u prima winkelen en genieten van de stad. Goes is namelijk een van de drie belangrijkste winkelsteden van Zeeland, na Middelburg en Sluis.

Vakantiehuis in Vianden

Populaire vakantiehuizen - Goes

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Goes

Loading...

De polder ontdekken

De natuurliefhebber zit ook goed met een vakantiehuis in Goes. Het Poelbos is een multifunctioneel bos waar u picknicktafels kunt vinden, maar ook speelweiden en wandelpaden. Hier loopt u door de Elzen, wilgen, essen en nog veel meer afwisselende boslandschappen. De natuur is prachtig en zeker de moeite waard. De wandelingen kunnen zo lang of zo kort zijn als u wilt. Goes is een van die plekken die wandelaars verwelkomt! Een andere leuke activiteit is het Trekkermuseum. Dit is een uniek museum dat u alleen kunt bezoeken met een vakantiehuis in Zeeland. Hier duikt u in de geschiedenis van de trekker (of tractor) die begon rond 1913. In het museum zelf zijn ongeveer 30 tractoren en Zeeuwse klederdracht. Voor de geschiedenisliefhebbers is dit een leuke plek om een keer bezocht te hebben. De omgeving van Goes belooft altijd leuke uitstapjes.

Heerlijk eten met een vakantiehuis in Goes

Zeeland staat bekend om haar vis en in Goes kunt u daar dan ook uitgebreid van genieten. De restaurants die heerlijke vis en zeevruchten voor u klaarmaken heeft u voor het uitkiezen. Van authentieke vis tot een kunstwerk van zeevruchten, u vindt het allemaal in Goes. Deze vis eet u langs de waterkant, op het terras waar u ook van de zon kan genieten. Maar vergeet niet dat er in nog veel meer te eten is wanneer u in een vakantiehuis in Nederland verblijft!  Zo zijn er Franse restaurants, Europese restaurants en Internationale restaurants. Restaurant de Kluizenaer bijvoorbeeld, serveert heerlijke moderne gerechten met een frisse opmaak. Hier vindt u verschillende gerechten, allemaal voor u bereid met verse ingrediënten en allemaal ontzettend lekker. In de winkelstraten van Goes vindt u ook snackbarretjes en hamburgerstands. Hier kunt u heerlijke Hollandse frieten eten. In Goes vindt u ook restaurant In de Bakkerij waar u van veel verschillende soorten zoetigheden kunt genieten. Dus als u zin heeft om plaats te nemen in wat in feite een ambachtelijke bakkerij is en te genieten van heerlijke taartjes en koekjes, dan moet u dit restaurant zeker een keer bezoeken. Ook zijn er heerlijke terrasjes in de winkelstraten te vinden waar u plaats kunt nemen om van het weer te genieten. Kortom: In Goes zit u helemaal goed wanneer u van heerlijk eten houdt!