Vakantiehuis in Sluis

Sluis is een rustige stadje midden in Zeeuws-Vlaanderen. De stad is een ideaal startpunt om de rest van de omgeving te verkennen. je kan namelijk verschillende omliggende steden bezoeken en 's avonds weer terugkeren naar je vertrouwde vakantiehuis in Sluis.

Rustige vakantie in een vakantiehuis in sluis

Populaire vakantiehuizen - Sluis

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Sluis

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Sluis

Loading...

Bezienswaardigheden in Sluis

Sluis is een klein dorpje. Als je rust zoekt is dit dan ook de perfecte locatie voor een vakantie in Zeeland. Mocht je toch eens van die luie bank af willen komen en de (Zeeuwse) wereld willen zien, kun je een kleine wandeling maken langs een aantal bezienswaardigheden:

  • BIZARIUM museum met bizarre uitvindingen: hier kun je allerlei wetenschappelijke en unieke uitvindingen bekijken, zoals een vliegfiets, een haargroeihelm,... Ook een aantal ontwerpen van Leonardo da Vinci en Nikola Tesla staan hier ten toon.

  • Museum Het Belfort: hier vind je verschillende tentoonstellingen en maak je kennis met de geschiedenis van Sluis en het ontstaan van de Stad. Daarnaast vind je er veel informatie over Johan Hendrik van Dale. Ja, dat is de man van de Van Dale woordenboeken!

  • Beklim de Belforttoren. Zo heb je meteen een mooi uitzicht over heel Sluis.

  • Oorlogsmonumenten

Omliggende steden rondom Sluis vanuit je vakantiewoning

Vanuit Sluis kom je aan alle kanten wel een leuke stad tegen. Heb je zin in strand dan zou je naar Cadzand of het Belgische Knokke-Heist kunnen rijden. Wil je een dagje uit naar een gezellige stad, dan kunt je je perfect uitleven in het historische Belgische Brugge of ontdek het rustige Oostburg vanuit je vakantiehuis in Sluis. Er zijn tal van mogelijkheden om je vakantie in Nederland te laten slagen. Er iets voor ieder wat wils. Je vakantiehuis in Zeeland is daarmee het startpunt van een geweldig vakantie, want een vakantie in Nederland hoeft dus echt niet saai te zijn!

Bezoek Knokke-Heist

Vanuit je vakantiewoning in Sluit kun je gemakkelijk een bezoek aan onze zuiderburen brengen. Knokke-Heist is een van de bekendste badplaatsen in heel België. Hier kun je pas echt van het strand en de zee genieten. Wandel in de omliggende natuur of ga winkelen in de stad! De volwassenen kunnen zich goed uitleven in de bars en clubs en verschillende museu. De kinderen hou je hier bezig met watersport, minigolfen of een indoorzwembad.

Bezoek Brugge

De historische stad Brugge is ook een geliefde bestemming tijdens je vakantie. Brugge wordt gezien als een romantische stad, wat natuurlijk perfect is voor een dagje uit met je partner! De binnenstad staat op  de Werelderfgoedlijst van UNESCO en is zeker een bezoekje waard vanuit Sluis!

Bezoek Cadzand

Wil je liever toch in Nederland blijven en van het strand genieten, dan is Catzand (en Catzand-Bad) een goede keuze voor een uitje. Er zijn genoeg culturele en culinaire activiteiten.

Jouw vakantiehuis in Sluis

Sluis is een leuke vakantiebestemming als je van rust houdt. Spanning en cultuur ontdek je simpelweg in de omliggende steden. Met een vakantiehuis in Zeeland geniet je tegelijkertijd van de rust in een vakantiewoning en de drukte van de stad. Een vakantie in Zeeland wordt daarom ook steeds populairder.