Vakantiehuis in Kapelle

Kapelle is een gemeente op het voormalige eiland Zuid-Beveland in de provincie Zeeland. In 2011 was Kapelle de gemeente van het jaar en won het ook acht andere prijzen waaronder voor Veiligheid, Schoon & Groen en winkelen. Dat is ook niet  voor niets, want in Kapelle kunt u in alle rust genieten van natuur, kunt u door de winkelstraat slenteren maar ook genieten van heerlijk maaltijden in de restaurants die hier te vinden zijn. Een van de leukste plekken die u kunt bezoeken als u verblijft in een vakantiehuis in Kapelle is het Fruitteeltmuseum. Het is niet een groot en modern museum, maar wel ontzettend interessant. Binnen vindt u een leuke expositie met veel informatie over de fruitteelt in en rond Kapelle. Buiten staan vele verschillende fruitbomen waar u in het seizoen het fruit van kan kopen. Dit is zo’n plek die voor iedereen leuk kan zijn en dan ook zeker een aanrader als u een vakantiehuis in Kapelle boekt.

Vakantiehuis in Vianden

Populaire vakantiehuizen - Kapelle

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Kapelle

Loading...

Het beste van beide werelden

Als u op zoek bent naar rust dan is dit stukje Zeeland helemaal voor u. De polders en de natuur in Zeeland zijn altijd prachtig om doorheen te wandelen of te fietsen. Met veel diverse natuur kunt u hier goed ontspannen. U zit hier niet ver van de stad Goes, waar u alle moderne gemakken kunt vinden. Hier kunt u winkelen, genieten van terrasjes en andere leuke plekken bezoeken. Wat zicht echt kenmerkt aan een vakantiehuis in Zeeland, is dat zowel natuur als comfort goed gecombineerd zijn. Of u nu naar de stad wil voor de winkels, de bioscoop of de restaurants, of juist wilt genieten van de natuur, de wandelpaden, de verschillende landschappen die Zeeland biedt, het kan hier allemaal!

Genieten van heerlijk eten wanneer u in een vakantiehuis in Kapelle verblijft

Eten in de regio Kapelle is een gezellig aangelegenheid. Er is veel keus en vooral: vele lekkere maaltijden. In het dorp Kapelle vindt u twee restaurants: de Herberg en de Zwaan. Beide zijn gezellig en worden daar ook op aangeprezen. Beide zijn dorpskroegen en hier kunt u van wat lekker en uiteraard van het bier genieten. In de stad verderop, Goes, vindt u nog veel meer restaurants. Hier vindt u restaurants die gespecialiseerd zijn in bijvoorbeeld de Franse keuken. De gerechten in De Brass Goes zijn prachtig opgemaakt en smaken minstens net zo lekker. U kunt hier hamburgers, vlees en vis eten. Uiteraard zijn er ook andere maaltijden te vinden, ze combineren hier verschillende keukens en brengen die samen tot een overheerlijk gerecht. Voor de wat simpelere, maar minstens net zo lekkere, gerechten zit u in tijdens een verblijf in een vakantiehuis in Nederland ook goed. U kunt bijvoorbeeld ook genieten van heerlijk vis- en zeevruchtgerechten bij de Oesterij. Een echte specialistische plek waar u authentieke Zeeuwse specials kunt eten. Ook zijn er uiteraard, Oesters, en kreeftensoep. Waar u ook trek in heeft, wanneer u in een vakantiehuis in Kapelle verblijft, kunt u elke dag eten waar u zin in heeft.