Vakantiehuis in Schouwen-Duiveland

Bezoek Schouwen-Duiveland in Nederland. Dit prachtige eiland is bijzonder populair. De gemeente Schouwen-Duiveland is een deel van de provincie Zeeland, en lokt met het brede strand met prima strandleven en fraaie natuur. Op Schouwen-Duiveland zijn vele karakteristieke steden en dorpjes met bezienswaardigheden. Zierikzee is de hoofdstad en bovendien monumentenstad. Er zijn wel 568 monumenten te vinden hier en de Dikke toren is de bekendste. Deze toren heet eigenlijk de Sint-Lievensmonstertoren.

Vakantiehuis in Vianden

Populaire vakantiehuizen - Schouwen-Duiveland

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Schouwen-Duiveland

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Schouwen-Duiveland

Loading...

Wat te doen tijdens een verblijf in een vakantiehuis in Schouwen-Duiveland?

Schouwen-Duiveland in het zuiden van het land bestaat uit twee eilanden. Maar de effectieve dijk heeft gemaakt dat de twee eilanden vele jaren geleden samengevoegd werden tot één land - net als de naam. Nu zijn de eilanden populaire vakantieplaatsen en een geliefd doel voor uitstapjes.

Naast de monumenten is Zierikzee een fijne winkelstad en na het winkelen duik je één van de grand-cafés of restaurants in voor een drankje en een hapje. Een bezoek aan Zierikzee mag niet uitblijven wanneer je verblijft in een vakantiewoning op Schouwen-Duiveland. Renesse is een beroemde badplaats op Schouwen-Duiveland en hier komt zowel jong als oud naartoe voor een fijne vakantie. Tijdens het seizoen worden hier vele activiteiten georganiseerd in het dorp en op het strand. Voor de jongeren is er een uitgebreid uitgaansleven.

Neem je huisdier mee op vakantie

Bij veel vakantiehuizen op Schouwen-Duiveland is je huisdier ook welkom. Ook je viervoeter kan genieten van het strand en mee tijdens lange wandelingen door de natuur. Let op het symbool ‘Huisdieren welkom’. Kies de vakantiewoning die het beste bij je past. Bekijk het volledige aanbod vakantiehuizen in Zeeland op onze website en laat de vakantie voorpret alvast beginnen.

Vakantiehuis in Schouwen-Duiveland huren

Met een vakantiehuis in Schouwen-Duiveland verblijf je midden in de natuur en bij het water. Veel natuurliefhebbers worden dan ook vrolijk door de locatie van de vakantiewoning dicht bij het water. Je overnacht samen met je familie in een groot vakantiehuis en ontbijt gemakkelijk op je eigen terras of in je eigen tuin met geweldig uitzicht. Je maakt plannen om in de middag vanaf het vakantiehuis in Schouwen-Duiveland naar het strand te gaan of een ringdorp in Zeeland te verkennen. Zo kun je er zeker van zijn dat de vakantie in Nederland echt succesvol wordt.