Vakantiehuis in Kamperland

Kamperland is een vakantiebestemming in Zeeland. Veel Nederlandse toeristen trekken naar Kamperland voor een rustige vakantie aan het water. Het huren van een vakantiehuis in Kamperland is dan ook een populair idee.

Kamperland

Populaire vakantiehuizen - Kamperland

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Kamperland

Loading...

Wat te doen in de omgeving?

Door de locatie aan het water zijn er verschillende zeilactiviteiten. Verken de kabelwaterskibaan, de zeilschool en de jachthaven. Er zijn kano's, waterfietsen en sloepen te huur.  Op het strand van Kamperland geniet je van de zon. Dit strand is een van de 10 schoonste stranden van Nederland.

Mocht je even geen zin hebben om het water te verkennen kan je binnen altijd een potje lasergamen of proberen te ontsnappen uit twee escaperooms. De zomermarkt is een van de meest populaire markten in Noord-Beveland. Voor een stukje natuur ga je vanaf je vakantiehuis naar het Nationaal Park de Oosterschelde.

Vanaf je vakantiehuis in Kamperland is een dagje uit in de omgeving zo gepland.Middelburg, Zierikzee en Goes zijn steden voor een gezellig dagje winkelen of uit eten in verschillende restaurants. Ook met de fiets kan je er gemakkelijk op uit met de fietspont naar verschillende bestemmingen, waaronder het dorpje Veere.

Vakantiehuis in Kamperland

Vakantiehuis in Kamperland huren

Overnachten in Zeeland doe je het best in een vakantiehuis in Kamperland. Sommige vakantiehuizen hebben een panoramisch uitzicht op de Oosterschelde of het Zeeuwse polderlandschap. Met de privacy en ruimte van een vakantiehuis geniet je van een rustige vakantie. In de tuin of op het terras van je Zeeuwse vakantiehuis geniet je al snel van een boek en in de keuken heb je alle tijd om lokale gerechten te maken.