search

Een vakantiehuis in Cuxhaven huren

Zee, strand en een prachtige natuur. Cuxhaven ligt midden in de mooie omgeving aan de Noordzeekust van Duitsland. Huur nu een van de mooie vakantiehuizen van NOVASOL in Cuxhaven. De havenstad Cuxhaven aan de Noordzeekust in Nedersaksen ligt bij de uitmonding van de rivier de Elbe. De stad is een belangrijke visserij- en handelshaven en gelijktijdig de hoofdstad van het kustgebied en een basis voor de badgasten in de omgeving.

Het toerisme is tegenwoordig een belangrijke bron van inkomsten voor Cuxhaven. Velen komen om een bezoek te brengen aan de fascinerende Waddenzee, de omringende natuur en het rijke dieren- en vogelbestand te bekijken. Via NOVASOL kunt u vakantiehuizen in Cuxhaven huren in alle soorten en maten.

 

Op vakantie in Cuxhaven

Tijdens uw vakantie in Cuxhaven bent u in korte tijd op het strand. Een dagje ontspannen in de zon en afkoelen aan het water horen er dan natuurlijk bij. Ook tijdens de wintermaanden is er genoeg te doen op en rondom het strand. Maak bijvoorbeeld een wadexcursie en ontdek de geheimen van het wad. Daarna is het lekker warm bij de open haard in uw vakantiehuis. Onder het genot van een glaasje glühwein of warme chocolademelk bedenkt u wat u de volgende dag gaat ondernemen. Vanuit uw vakantiehuis in Nedersaksen is er genoeg te doen in de omgeving.

Het kenmerk van Cuxhaven is Kugelbake, een houten zeebaken op het vasteland, dat door de schepen als navigatiemiddel gebruikt kan worden. In de buurt staat Fort Kugelbake, een oude vesting die bedoeld was om indringers, die via de zee kwamen, terug te dringen.

Het mooie slot Ritzebüttel is ook zeker een bezoek waard en er zijn sowieso veel historische bezienswaardigheden te vinden, zowel binnen als buiten de stad. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om lekker te ontspannen aan het strand en van het uitzicht te genieten.

Huur een vakantiehuis in Cuxhaven

In een vakantiehuis of appartement in Duitsland heeft u de volledige vrijheid. U deelt geheel uw eigen tijd in en beslist op de avond zelf of u uit eten gaat of de maaltijd in de goed uitgeruste keuken bereidt. Vanuit Nederland bent u in niet al te lange tijd in Cuxhaven. Dus ook voor een weekendje weg is het de ideale locatie. Heeft u plannen om op korte termijn er even tussenuit te gaan, bekijk dan nu het volledige aanbod vakantiehuizen in Duitsland op onze website. Ook voor last-minute tripjes zijn er tal van mogelijkheden. Neem contact op met onze medewerkers en zij helpen u graag.