search

Vakantiehuis in Faßberg

Met een vakantiehuis in Faßberg verblijf je in de buurt van verschillende kleine meren. Natuurliefhebbers halen hier dan ook hun hart op. Maar ook voor een beetje cultuur zit ben je op de juiste plek. 

vakantiehuis in Faßberg

 

Ontdek het historische stadje

Het historische stadje Faßberg heeft een zeer ontroerende historische achtergrond. In het luchtbrugmuseum Faßberg is dit gedocumenteerd en met enthousiasme te bezoeken. De geallieerde luchtbrug, opgericht in 1948, was een gigantische onderneming die een enorme logistiek vereiste en vrienden maakte met voormalige vijanden. De herdenkingsplaats "Luftbrücke Berlin" in Faßberg geeft een indruk van de inspanningen en motieven van de geallieerden om de vrijheid van Berlijn te garanderen.

 

Steden in de buurt van je vakantiehuis in Faßberg

De Flüggenhofsee ligt op slechts een steenworp  afstand van je vakantiehuis in Nedersaksen. Omringd door een prachtig zandstrand, majestueuze bergen op de achtergrond en gevuld met kristalhelder water, is de Flüggenhofsee een geweldige bestemming voor je vakantie in Faßberg. Voor een dagje cultuur rij je naar Bremen of Hamburg.