search

Vakantiehuis op Corsica

Corsica ligt ten zuidoosten van Frankrijk in de Middellandse Zee. Het heeft veel te bieden, zoals prachtige witte zandstranden, heerlijke baaien en schilderachtige straten die vaak omringd zijn door citrus- en olijfbomen. De berg Monte Cito gaat tot wel 2710 meter hoogte. De bergen zijn begroeid met , pijnbomen, kurkeiken en kastanjebomen, hiervoor wordt ook wel de naam “Maquis” gebruikt.

Geniet van de historie van Corsica buiten jouw vakantiehuis

Kerken en verdedigingswerken die gebouwd zijn onder Napoleon tijdens de opstand tegen Genua, bepalen het historische beeld van Corsica. Er loopt een fraaie wandelroute GR 20 via de kloof “Restonica” naar Corte. In het mooie Ajjacio vind je leuke groente en fruitmarkten waar je heerlijk over heen kunt slenteren en inkopen kunt doen voor de maaltijd die je ´s avonds in jouw vakantiehuis gaat bereiden.

Je zal er zeker van genieten om in en rondom jouw vakantiehuis te verblijven en te zonnen in de tuin of door een frisse duik te nemen in het zwembad. Als je Corsica beter wilt leren kennen dan kan je één van de vele kerken bezichtigen of de kathedraal, de keizerlijke kapel of het kleine museum “Bandera “ bezoeken. In het noordwesten van Corsica vind je onze vakantiehuizen in de buurt van Calvi. Dit is bekend omdat er het langste strand van het eiland is.

Vind jouw vakantiehuis in Corsica

Op het eiland tref je een groot aanbod sportieve activiteiten aan: zeilen, fietsen, duiken, wandelen en paardrijden zijn hiervan slechts enkele voorbeelden. Er is voor iedereen wel wat te vinden. Boek een vakantiehuis en beleef een heerlijke vakantie op Corsica.