search

Vakantiehuis in Cilento

Cilento lokt met prachtige natuur en heel veel charme in het zuidwesten van Italië. NOVASOL Vakantiehuizen heeft heerlijke, lokale vakantiehuizen te huur in het hele land - ook in Cilento. Cilento in de provincie Salerno is een kleine parel met een prachtige ligging midden in het nationaal park Cilento. Hier ben je heel dicht bij zee en bij de bergen met al de frisse lucht en geweldige natuur, die je je maar kunt voorstellen. Kom nu nog meer te weten over dit gebied en vind hier jouw ideale vakantiehuis in Cilento!

Vakantiehuis in San Mauro Cilento

 

Panoramisch uitzicht, natuur en stranden

Cilento ligt in de regio Campanië, die heel veel te bieden heeft, zowel culinair als cultureel. Het gebied wordt vaak een 'museum onder de blote hemel' genoemd, omdat de geschiedenis overal duidelijke sporen heeft achtergelaten.

Geniet van de rust en natuur om je heen wanneer je verblijft in een vakantiehuis in Cilento tijdens je vakantie in Italië in een vakantiehuis in Campanië. Hier heb je prachtige panoramische uitzichten op de bergen en de stranden. Ervaar het leven van de lokale bevolking. De bewoners rondom je vakantiehuis of appartement leer je kennen en je ontdekt hoe gastvrij de mensen hier zijn. Voor een korte tijd ben je gewoon ook inwoner van Italië. In de plaatselijke restaurants en cafés maak je kennis met de wijn, olijfolie, worst en kaas.

 

Het hele jaar door genieten in een vakantiehuis in Cilento

Een vakantiehuis in Cilento kun je in ieder seizoen huren. De zon is hier vanaf april tot en met oktober sterk aanwezig. In deze periode wordt het een echte vakantie in Italië. In de winter zie je de omgeving op een hele andere manier. Na een lange wandeling door het Nationaal Park Cilento kom je terug in jouw vakantiewoning en warm je je op bij de open haard. Je spreekt de dag door onder het genot van een heerlijk glas wijn uit de omgeving. Wacht dus niet langer en boek nu het voor jou perfecte vakantiehuis in Cilento.