search

Vakantiehuis in Bibione

Bibione is een fractie van de gemeente San Michele al Tagliamento en ligt op een paar kilometer van het prachtige Venetië. Bibione is vooral een toeristenoord en staat internationaal bekend als een kustbestemming: het presenteert zich als een eindeloze uitgestrektheid van goudkleurig zand dat zich in de prachtige wateren van de Middellandse Zee stort. Onze vakantiehuizen in Bibione zijn perfect voor toeristen die van het warme weer houden: tussen zandkastelen, strandvolleybalwedstrijden en ontspannende zwempartijen biedt Bibione je de perfecte vakantie!

Het strand van Bibione

 

Strandvakantie op Bibione

De stranden van Bibione zijn over het algemeen zanderig en erg breed, terwijl de zeebodem zachtjes afdaalt in suggestieve blauwtinten. Het is de perfecte bestemming voor zowel familievakanties als vakanties met vrienden. Op het strand kun je verschillende sporten beoefenen of ontspannen onder een parasol. Onze vakantiehuizen in Bibione zijn perfect voor degenen die zichzelf willen trakteren op een ontspannen vakantie! 

 

Genieten in de natuur

In Bibione krijg je de echte kans om een ​​vakantie midden in de natuur te ervaren! ;De verschillende fietspaden en de prachtige groene gebieden van het gebied maken de stad tot een kleine oase. Bibione herbergt ook een prachtig dennenbos, perfect om te ontspannen of om het suggestieve ontmoetingspunt tussen de lagune en de zee te bewonderen.

 

Vakantiehuis in Bibione huren

Onze vakantiehuizen in Bibione zijn uitgerust met alle comfort en ontworpen voor je ontspanning en zullen je verblijf nog aangenamer maken. Met onze vakantiehuizen in Bibione kun je je bestemmingen in alle comfort bereiken. Het strand en het dennenbos liggen vlak bij je vakantiewoning. Je overnacht in een prachtige accommodatie omgeven door groen met panoramisch uitzicht op zee. Huur een vakantiehuis in Veneto in deze streek bij het strand waarmee je prachtige zonsondergangen zult ervaren.