search

Een vakantiehuis aan het Gardameer huren

Gaat u naar het Gardameer in Italië? NOVASOL biedt vakantiehuizen aan in luxe-uitgave, eenvoudige vakantiehuizen of appartementen, die precies bij u passen. Het Gardameer heeft een hoge factor vakantiegenot! Het Gardameer ligt tussen de regio’s Lombardije enVeneto en is het grootste meer van het land met een oppervlakte van 370 vierkante kilometer. Het meer heeft een lengte van meer dan 50 kilometer en op het breedste punt is het 17 kilometer van de ene kust naar de andere. Het meer is een gletsjermeer en wordt geflankeerd door een bergachtig landschap met vele olijf- en citroengaarden.

Het Gardameer is het grootste meer van Italië en hier kunt u verschillende watersporten uitoefenen. Maar ook wandelen, fietsen en golfen is heel goed mogelijk in de omgeving van het Gardameer. Neem uw eigen fietsen of golfuitrusting mee naar het vakantiehuisje bij het Gardameer en u kunt gaan wanneer u wilt.

Bekijk het Gardameer ook eens van bovenaf. Vanaf de Monte Baldo ziet u het volledige meer liggen en ervaart u hoe groot en mooi het is. Het is ook de moeite waard om eens helemaal om het meer heen te rijden met de auto. Sla af naar verschillende dorpjes en ervaar het Italiaanse leven hier.

Bij het appartement of vakantiehuis bij het Gardameer is het heerlijk toeven op het terras met uitzicht op het meer. Wacht dus niet langer en boek nu het perfecte vakantiehuis en laat de voorpret beginnen.

Kies één van de vakantiehuizen die aan uw wensen voldoet om een perfecte vakantie in Italië te krijgen. NOVASOL heeft vakantiewoningen met een hoog luxegehalte, maar ook eenvoudige huizen. U hoeft alleen te kiezen wat het beste bij u past. Als u centraal in het gebied verblijft, heeft u de mogelijkheid om het Gardameer van heel dichtbij mee te maken en al zijn heerlijkheden te proeven. In de stad Garda, die in de 12de eeuw het meer haar naam gaf, wordt elk jaar begin juni een stadsfeest gehouden, om het begin van het toeristenseizoen te vieren. Een groot gedeelte van de plaatselijke bevolking is afhankelijk van het toerisme. Tijdens het feest wordt Sardelle geserveerd, versgevangen zoetwaterharing en wordt er getoast op het aanstaande zomerzeizoen.

Als u van stevige wandelingen houdt, dan kunt u langs de oevers van het meer wandelen. Anders zijn er natuurlijk de heerlijke stranden, waarvandaan u een verfrissende duik in het meer kunt nemen.

NOVASOL Vakantiehuizen heeft ruim 45 jaar ervaring in het verhuren van vakantiehuizen aan het Gardemeer.