search

Vakantiehuizen in Wendisch Rietz

Breng je vakantie aan het meer door in Wendisch Rietz, een gezellige vakantiebestemming voor het hele gezin. Via Novasol kun je vakantiehuizen in Wendisch Rietz en in de rest van Duitsland huren. Wendisch Rietz in de deelstaat Brandenburg is een waar vakantieparadijs voor het hele gezin. De stad ligt aan de Scharmützelsee, één van de vele meren in de omgeving. Hier is het water schoon en langs de oevers vind je een mooi, smal zandstrand.

Wendisch Rietz is een populaire bestemming bij de inwoners van Berlijn, die slechts een uur hoeven te rijden om hier te komen. Nu kunt ook u hier een van de mooie vakantiehuizen huren. Via Novasol kunt u rechtstreeks vanuit uw woonkamer vakantiewoningen huren. Wij verhuren een groot aantal accommodaties, zowel in Wendisch Rietz als in de rest van Duitsland. Je kunt het grootste deel van de dag in uw badkleding doorbrengen in Wendisch Rietz. U kunt hier namelijk heerlijk zwemmen in de Scharmützelsee, een tocht maken met de waterfiets of waterskiën maar u kunt natuurlijk ook gewoon ontspannen aan de waterkant. U zult merken dat de tijd vliegt en als de zon even niet schijnt kun je wandelen of fietsen in de mooie natuur.

 

Je kunt er ook voor kiezen om met het hele gezin een bezoek te brengen aan de hoofdstad Berlijn waar u vele bezienswaardigheden, winkelcentra en cafés en restaurants kunt vinden.

Wij verwelkomen je graag in één van onze vakantiehuizen in Duitsland