search

Een vakantiehuis in Friedrichskoog-Spitze huren

Een kuuroord bezoeken, wandelen of een strandvakantie. Het kan allemaal in Friedrichskoog-Spitze in het noorden van Duitsland. Huur vakantiehuizen in Friedrichskoog Spitze via NOVASOL. Friedrichskoog Spitze in Noord-Friesland is een kustgebied ten noordwesten van Hamburg. Hier vindt u waddengebied en groene weides, zo ver als u kunt kijken. Met een gevarieerd aanbod aan wellness, kuuroorden, cultuur en wandelroutes kan de actieve toerist zich hier uitstekend vermaken.

Dit unieke natuurgebied wordt geregeerd door het tij, waardoor golvend water en een zichtbare zeebodem elkaar afwisselen. Nu kunt u vakantiehuizen huren met uitzicht op dit bijzondere fenomeen. Neem contact op met NOVASOL. Wij verhuren compleet ingerichte vakantiewoningen in Friedrichskoog-Spitze en in de rest van Duitsland, zodat u onbezorgd van uw vakantie kunt genieten.

 

Op vakantie in Friedrichskoog-Spitze

Friedrichskoog-Spitze ligt dicht bij het Nationale park Schleswig-Holsteinisches Wattenmeer, een uniek natuurgebied. Hier kunt u wandelen, fietsen of paardrijden door het prachtige landschap. Met name in de zomermaanden worden er vele activiteiten georganiseerd, zoals beachvolley toernooien, barbecue avonden in de haven, kunsttentoonstellingen en concerten. Er valt hier altijd iets te beleven voor het hele gezin.

De vakantiehuizen in Sleeswijk-Holstein zijn van alle gemakken voorzien. Het strand en de zee liggen bijna in uw achtertuin. Wat is er fijner dan na het ontbijt op uw eigen terras direct naar het strand te kunnen gaan. De gekleurde strandstoelen zijn voor iedere strandbezoeker beschikbaar. Deze zorgen voor een vrolijke boel op het strand.

Huur een vakantiehuis in Friedrichskoog-Spitze

Ontdek het bioreservaat de Waddenzee vanuit uw vakantiehuisje in Sleeswijk-Holstein. Dit unieke natuurpark is beschermd als nationaal park en staat op de UNESCO werelderfgoedlijst. De Halligen zijn kleine eilanden die bij vloed overstromen. Maak een wandeling over het wad en spot de verschillende vogels die in dit gebied leven.

In Friedrichskoog is een zeehondenverblijf welke u kunt bezoeken. Of bezoek het havenstadje Husum. U verveelt zich geen moment tijdens uw vakantie in Duitsland. Ook een dag in en rondom het vakantiehuis is een heerlijke invulling van de dag. Het huis is van alle gemakken voorzien. In de zomermaanden bieden de tuin en het terras ruimte om te genieten van de zon, buiten te eten en de kinderen te laten spelen. In de wintermaanden zijn de accommodaties met open haard en sauna perfect geschikt om na een lange wandeling op te warmen. Bekijk daarom nu ons volledige aanbod op onze website en boek het vakantiehuis in Duitsland dat het beste bij u past. Het wordt een vakantie om nooit meer te vergeten.