search

Vakantiehuis in Badesi

De belangrijke stad Badesi loopt langzaam af van een heuvel en loopt over de Golf van Asinara naar Corsica. Badesi ontstond rond 1700 en de naam is waarschijnlijk afgeleid van de Logudorese "Badu", wat "Guado" betekent, vanwege het feit dat de inwoners vroeger de rivier Coghinas waden.

 

Wijnproductie

Gallura heeft een belangrijke wijnsector, in het voordeel van de vruchtbare uiterwaarden van de rivier. In het bijzonder worden de wijnen geproduceerd die zijn opgenomen in de DOCG-specificatie Vermentino di Gallura. Toerisme is echter een sector in grote expansie, mede dankzij de schoonheid van zijn lange stranden met fijn zand.

 

Jouw vakantiehuis in Badesi

Je zult je thuis voelen in een van onze gezellige accommodaties, met het prachtige Sardinië op de achtergrond van je vakantie. Je kunt uit eten gaan in een restaurant of zelf koken zonder je vakantiehuis te verlaten. Maak een wandeling langs de promenade of bezoek het centrum en ontdek iets nieuws. Badesi en Sardinië bieden samen veel kansen aan hun bezoekers. Ren naar het vakantiehuis in Badesi dat je het best bevalt en bereid je voor op een fantastisch verblijf in Sardinië op dit prachtige en grote eiland.