search

Vakantiehuis in Schouwen-Duiveland

Bezoek Schouwen-Duiveland in Nederland. Dit prachtige eiland is bijzonder populair. De gemeente Schouwen-Duiveland is een deel van de provincie Zeeland, en lokt met het brede strand met prima strandleven en fraaie natuur. Op Schouwen-Duiveland zijn vele karakteristieke steden en dorpjes met bezienswaardigheden. Zierikzee is de hoofdstad en tevens monumentenstad. Er zijn wel 568 monumenten te vinden hier en de Dikke toren is de bekendste. Deze toren heet eigenlijk de Sint-Lievensmonstertoren.

 

Wat te doen in Schouwen-Duiveland?

Naast de monumenten is Zierikzee een fijne winkelstad en na het winkelen duik je één van de grand-cafés of restaurants in voor een drankje en een hapje. Een bezoek aan Zierikzee mag niet uitblijven wanneer je verblijft in een vakantiewoning op Schouwen-Duiveland. Renesse is een beroemde badplaats op Schouwen-Duiveland en hier komt zowel jong als oud naartoe voor een fijne vakantie. Tijdens het seizoen worden hier vele activiteiten georganiseerd in het dorp en op het strand. Voor de jongeren is er een uitgebreid uitgaansleven.

 

Neem je huisdier mee op vakantie!

Bij veel vakantiehuizen op Schouwen-Duiveland is je huisdier ook welkom. Ook je viervoeter kan genieten van het strand en mee tijdens lange wandelingen door de natuur. Let op het symbool ‘Huisdieren welkom’. Kies de vakantiewoning die het beste bij je past. Bekijk het volledige aanbod vakantiehuizen in Zeeland op onze website en laat de vakantie voorpret alvast beginnen.

 

Vind jouw favoriete vakantiehuis in Schouwen-Duiveland!

Wij hebben ons gespecialiseerd in de verhuur van vakantiehuizen in Nederland, en de huizen op dit eiland zijn bij de beste die wij aan kunnen bieden. Schouwen-Duiveland in het zuiden van het land bestaat uit twee eilanden. Maar de effectieve dijk heeft gemaakt dat de twee eilanden vele jaren geleden samengevoegd werden tot een - net als de naam. Nu zijn de eilanden populaire vakantieplaatsen en een geliefd doel voor uitstapjes. Het is met veel plezier dat NOVASOL je nu een heerlijke vakantie in Zeeland kan aanbieden in dit gebied. Wij hebben gecontroleerd dat de woningen voldoen aan onze kwaliteitseisen. Zo kun je er zeker van zijn dat de vakantie in Nederland echt succesvol wordt.