Vakantiehuis in Arnager

vakantiehuis in Arnager

Vakantiehuis in Arnager

Arnager is een gezellig klein vissersdorpje in de gemeente Nylars tussen Rönne en Aakirkeby. Boek je vakantiehuis in Arnager vandaag, probeer vers gerookte Baltische vis en geniet van de romantiek van dit kleine vissersdorp. Arnager is de perfecte bestemming voor een vakantie in het vakantiewoning op Bornholm.

Populaire vakantiehuizen - Arnager

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Arnager

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Arnager

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Arnager

Loading...

Wat te doen?

Bijna de gehele zuidwestkust van het eiland Bornholm heeft altijd een fijn zandstrand en uitstekend zwemmen. Zelfs in het kleine vissersdorpje Arnager , een paar kilometer ten oosten van de hoofdstad Rønne, is dit niet anders. Hier wisselen de kalkrotsen af ​​met zandstranden. Arnager is een echt paradijs voor liefhebbers van wandelen in de natuur. Dus trek je wandelschoenen aan en maak een tocht door het prachtige landschap, bijvoorbeeld langs de diepe kloof Gamlegrob, die ten oosten van het dorp Arnager ligt.

De inwoners van Arnager leefden van landbouw en visserij. Tegenwoordig zijn er alleen hobbyvissers die de tradities cultiveren. En dat is belangrijk, want de kleine rokerij in Arnager moet de verse Oostzee vis aan de smakelijke, gouden haring, staat bekend om Bornholm te roosteren.

Bezienswaardigheden

De steile kust bij Arnager is ongelooflijk mooi en rijk aan prehistorische vindplaatsen, waaronder het latere stenen tijdperk, de bronstijd en de ijzertijd. Het prehistorische graf van Arnager Lyng is een van de fraai bewaard gebleven monumenten. 

In Arnager vind je de langste houten brug van Scandinavië. Dit verbindt de eilandhaven, die 200 meter onder land in de zee ligt, met het vasteland.

Vakantiehuis in Arnager huren

In de natuur Bornholm kun je met een vakantiehuis in Arnager ontspannen. Je verblijft dicht bij het strand met de hele familie op het Deense eiland Bornholm in het midden van de Oostzee om Arnager en vele recreatieve activiteiten waarnemen verkennen