Vakantiehuis in Bolshavn

Vakantiehuis in Bolshavn

Vakantiehuis in Bolshavn

Bølshavn ligt in het noordoosten van het Deense Oostzee-eiland Bornholm. Degenen die de stress en het hectische leven van alledag achter willen laten en een rustige vakantie willen doorbrengen op een van de mooiste plekjes van het eiland Bornholm, moeten naar Bølshavn reizen. Het voormalige vissersdorp betovert nog steeds met zijn kleine pittoreske haven. Het prachtige, heuvelachtige landschap en de gevarieerde kustlijn met zijn rotsen en zandstranden maken deze regio tot een van de meest populaire regio's voor een vakantie in het vakantiehuis op Bornholm. Niet ver van Svaneke en Gudhjem gevestigd, verblijf je in Bølshavn buiten de toeristische centra van Bornholm.

Wat te doen?

Bølshavn en zijn buurstad Svaneke liggen aan de zonnige noordoostkant van het eiland. Vanuit het vakantiehuis in Bolshavn ligt op slechts een klein eindje rijden de lange zandstranden in het zuiden van het eiland. In het noorden zijn er grote wandelroutes met steile kliffen aan de zee, in het midden van het eiland vind je eeuwenoude bossen met een overvloed aan herten, maar ook uitgestrekte heidevelden. Wandelen, fietsen, zwemmen, vissen; alles is mogelijk. 

Direct aan de kust bij Bølshavn vind je de overblijfselen van oude skischansen, vestingwerken uit de late middeleeuwen. Nergens anders in Denemarken zijn er zoveel van deze heuvels als aan de kust van Bornholm. Bornholm is een zeer pittoresk eiland en in dit opzicht is Bølshavn, met zijn bizarre strandkliffen, geen uitzondering. Als je de omgeving van het dorp wilt verkennen, kun je dit eenvoudig per fiets doen.

Vakantiehuis in Bolshavn huren

De zeer ruime vakantiewoningen in Bølshavn zijn onder andere heel idyllisch gelegen in of vlak bij het kleine vissersdorpje. Binnenin de vakantiehuizen is het licht en comfortabe en smaakvol ingericht met bijpassende, enigszins nostalgische details.De inrichtingsstijl is typisch Scandinavisch met een eenvoudige elegantie. Buiten vind je soms een terras met zitplaatsen en een barbecue. Bezoek vanaf hier de bezienswaardigheden van het vakantie-eiland Bornholm. De directe omgeving is rustig, maar je verblijft met een vakantiehuis in Bolshavn dicht bij talloze bestemmingen.