Vakantiehuis in Boderne

Het kleine plaatsje Boderne ligt slechts een paar kilometer ten zuiden van de beroemdste stad Aakirkeby op het eiland Bornholm. De stranden van Boderne zijn vooral populair bij gezinnen met kinderen vanwege het ondiepe water en de vele duinen waar kinderen graag spelen. Er is ook een prachtige kleine haven, waar je cafés, restaurants en winkels zult vinden. De beste manier om het beste van Boderne te ervaren en te genieten van een meer authentiek Deense ervaring, is om je vakantie door te brengen in een vakantiehuis in Boderne. Het gevoel van vrijheid, flexibiliteit en authenticiteit is zoveel groter in een vakantiewoning op Bornholm dan wat je krijgt als je in een groot hotel verblijft.

Vakantiehuis in Boderne

Populaire vakantiehuizen - Boderne

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Boderne

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Boderne

Loading...

Wat te doen?

Veel mensen bezoeken dit deel van Bornholm vanwege de fijne zandstranden, die vaak worden vergeleken met de stranden in Zuid-Europa. Het witte kwartszand is zo fijn dat het vroeger in zandlopers werd gebruikt. De meeste stranden hebben ondiep water, waardoor ze gezinsvriendelijk zijn.

De natuur van Bornholm is zeer gevarieerd en het milde klimaat maakt het verleidelijk om op een fiets te gaan - of een frisse wandeling te maken. Ontdek alle verschillende dier- en plantensoorten die op het eiland gedijen. Er zijn een aantal goed gemarkeerde wandelpaden over het hele eiland.

Vakantiehuis huren in Boderne

Huur een mooi en modern appartement of vakantiehuis in Boderne. Naast een gezellig interieur beschikken onze vakantiehuizen ook over een goed terras en een groter tuin. e prachtige omgeving is ideaal te verkennen op de fiets. Maak een uitstapje naar het vissersdorpje Snogebæk en wandel van de ene leuke winkel naar de andere, of probeer de heerlijke gerechten van het eiland in de keuken van je eigen vakantiewoning.