Vakantiehuis in Sommerodde

Sommerodde ligt aan de kust, ten westen van Dueodde. Hoewel Sommerodde niet noodzakelijk de meest bekende vakantiebestemming in Denemarken is, is het een uitstekend vertrekpunt voor je vakantie.

vakantiehuis in Sommerodde

Populaire vakantiehuizen - Sommerodde

Loading...

Diervriendelijke vakantiehuizen - Sommerodde

Loading...

Vakantiehuizen met zwembad - Sommerodde

Loading...

Vakantiehuizen met flexibele aankomst - Sommerodde

Loading...

Wat te doen in Sommerodde?

Sommerodde ligt aan de zee in het zuiden van Bornholm. In het noorden ligt de Nexø Golf Club, wat precies het geval is voor degenen die de klassieke Deense vakantie willen combineren met een partijtje golf of twee. De golfbaan heeft 18 holes en ligt in een prachtige, groene omgeving. Als u een vakantiehuis op Bornholm huurt met een golfvakantie in gedachten, zijn er ook golfbanen in Rønne en Rø.

De nabijheid van Dueodde en het beroemde strand betekent dat de mogelijkheid van een heerlijke strandvakantie zeker aanwezig is. Het strand is niet alleen geclassificeerd als een van de beste op Bornholm, maar ook als een van de beste stranden in Denemarken!

Overnacht in een vakantiehuis in Sommerodde

Onze vakantiehuizen in  Sommerodde zijn vaak in een groene omgeving, wat echt een ontspannen sfeer op het verblijf is. Het huren van een vakantiehuis is een geweldige manier om 100% vrijheid te ervaren. Een vakantiehuis op Bornholm is daarom een geweldige manier om de idyllische zomersfeer die Denemarken te bieden heeft te ervaren en om met het hele gezin in privé-omgevingen te kunnen verblijven.